ACCESORII RECOMANDATE

Descriere

Arata-mi lumea ta

Pentru unii oameni, o zi este ca orice alta zi. Pentru tine, fiecare zi este unica. Numai tu poti captura povestea ta asa cum o vezi. Fiecare moment este o memorie care asteapta sa fie capturata. FUJIFILM X-T100 este insotitorul dvs. in viata de zi cu zi, permitandu-va sa va documentati ziua prin fotografie.

 

Vedere

In combinatie cu noul monitor LCD cu inclinare tripla si cu vizor electronic electronic de inalta rezolutie si mare (0.62x), FUJIFILM X-T100 este versatil, fiabil si partenerul ideal pentru realizarea creativitatii.

 

Stil

FUJIFILM X-T100 mic, dar puternic, cantareste doar 448g ** cu un capac din aluminiu acoperit din aluminiu, oferind un aspect retro dar simt lux.

 

 

Calitatea imaginii

FUJIFILM X-T100 combina un senzor APS-C de 24,2 megapixeli cu motorul de procesare a imaginii pentru a obtine o calitate de renume a fotografiilor de la FUJIFILM.

 

 

Functii

Autofocus rapid si o varietate de functii automate pentru usurinta utilizarii - aparatul foto se adreseaza unei game largi de utilizatori in orice moment al calatoriei fotografice.

 

 

Obiectiv

FUJIFILM X-T100 este compatibil cu gama de lentile X Mount, premiata cu Fujifilm, incluzand cel mai recent obiectiv cu zoom electronic mic si usor, XIS15-45mmF3.5-5.6 OIS PZ. Ca rezultat, aparatul FUJIFILM X-T100 poate fi utilizat pentru a acoperi orice subiect si gen fotografiat.

Arata mai mult

Specificatii

Culoare Auriu
Greutate 0.448 Kg
Tip alimentare Li-Ion
Autonomie 350 cadre
Baterie NP-W126S
Blitz Mod flash
Blitz Da
Rezolutie senzor 24.2 Mpx
Tip senzor APS-C
Procesor imagine XTRans III
Sensibilitate ISO ISO200 la 12800
Rezolutie foto 6000 x 4000
Fotografiere continua 14 fps
Fotografiere continua Da
Cadre pe secunda 35
Tip memorie SD / SD HC / SDXC
Interfata USB microUSB
Interfata HDMI tip D
Wi-Fi Da
Model aparat X-T100
Ecan LCD 3
Touch Da
Vizor 0.39"
Kit Nu

PRODUSE SIMILARE