Описание

Camera foto Instax LiPlay White+ Cablu incarcare Akyta

Produsul FUJIFILM INSTAX Mini LiPlay, de culoare aurie, este o camera eleganta care ofera un amestec real analog si digital. Ca o camera hibrida instant, Mini LiPlay inregistreaza in mod digital, dar poate tipari fotografii pe filmul INSTAX Mini (format 86 mm x 54 mm). De asemenea, prin inregistrarea digitala, puteti imprima imaginile pe care le doriti, ori de cate ori doriti si de cate ori doriti. Acest flux de fotografiere digital permite, de asemenea, conectivitate Bluetooth pentru controlul smartphone-ului asupra camerei foto, impreuna cu capacitatea de a imprima fotografii de pe telefonul dvs. sau de a aplica filtre si cadre la fotografii cand imprimati. De asemenea, unic pentru Mini LiPlay, este prezentat un buton dedicat de inregistrare a sunetului, care va permite sa inregistrati audio si sa-l "atasati" la fisierele dvs. prin utilizarea unui cod QR, care poate fi scanat pentru a auzi sunetele in timpul vizionarii. 

Designul camerei

 • Aparatul combina captarea convenabila a imaginii digitale cu obtinerea traditionala instantanee a fotografiei. Aceasta metoda va permite sa fotografiati liber si sa imprimati ori de cate ori doriti sau sa reimprimati o imagine de cate ori doriti.
 • Obiectivul fix de 28mm ofera o perspectiva versatila cu unghi larg, iar diafragma f / 2 este potrivita pentru lucrul in diferite conditii de iluminare. De asemenea, obiectivul are o distanta minima de focalizare de 3,9 "pentru a lucra cu subiecti apropiati.
 • Ecran LCD LCD de 230 ", de 2,7" este folosit pentru a compune imagini, precum si pentru a revizui fotografiile si pentru a naviga in meniul de imprimare.
 • Oglinda de sticla mica este construita in partea din fata a designului obiectivului pentru a compune autoportrete cu exactitate.
 • Designul compact este usor de manevrat, iar corpul incorporeaza un buton de eliberare a declansatorului pe partea frontala a camerei.
 • Blitul incorporat ofera iluminare suplimentara atunci cand lucreaza in conditii de lumina scazuta. Aceasta lumina este, de asemenea, utilizata pentru a indica numaratoarea inversa a autodeclansatorului.
 • Bateria litiu-ion reincarcabila incorporata este utilizata pentru alimentarea camerei foto si suporta imprimarea a pana la aproximativ 100 de imagini per incarcare. Se poate incarca prin USB in aproximativ 2-3 ore.
 • Memoria interna detine aproximativ 45 de imagini statice si un slot pentru card de memorie microSD / SDHC poate fi utilizat pentru a extinde capacitatea de stocare.
 • Retiparirile sunt posibile din memoria interna a camerei, din cartela de memorie sau dintr-o biblioteca de imagini a unui smartphone.

Conectivitate Bluetooth

 • Conectivitatea Bluetooth permite unui telefon inteligent sa se cupleze cu camera pentru controlul fotografiei de la distanta, precum si imprimarea imaginilor de pe telefonul smartphone, utilizand conexiunea Bluetooth si aplicatiile de pe GooglePlay sau Apple.
 • Aplicatia smartphone dedicata va permite sa previzualizati imaginile inainte de a imprima, precum si sa adaugati cadre si filtre colorate.
 • Trei butoane de comenzi rapide pot fi utilizate pentru a atribui cadre pentru imprimare, iar acestea pot fi configurate utilizand aplicatia smartphone.
 • Camera are un buton dedicat de inregistrare a sunetului, iar sunetul poate fi inregistrat impreuna cu fiecare expunere. Acest sunet este asociat unui cod QR unic pe imprimare, iar redarea audio este posibila prin citirea codului QR cu un smartphone.
Arata mai mult

Specifications

Culoare Alb
Greutate 0.255 Kg
Tip alimentare Li-Ion
Blitz Da
Tip senzor 1/5 inch CMOS
Sensibilitate ISO 100-1600
Rezolutie foto 2560 x 1920
Tip memorie interna+externa
Bluetooth Da
Ecan LCD 2.7"
Dimensiuni 82.5 mm x 122.9 mm x 36.7 mm
Tip card de memorie microSDHC
Format film mini