Описание

Cardul de memorie 64GB SF-G Series UHS-II de la Sony dispune de o capacitate de stocare de 64GB și profită de abilitatile UHS-II pentru a sprijini funcțiile DSLR avansate , cum ar fi fotografiile in rafala . Această cartelă este de asemenea potrivită pentru captura video, inclusiv pentru filmele 4K, 3D, HFR și Full HD și poate atinge viteze maxime de citire de până la 300 MB / s și viteze maxime de scriere de până la 299 MB / s. Datorită ratingului de clasă de viteză U3, vitezele minime de scriere sunt garantate să nu scadă sub 30 MB / s.

Card SDXC rapid
Seria SF-G are o viteză de scriere rapidă de până la 299 MB / s, ceea ce permite înregistrarea continuă a imaginilor de înaltă rezoluție cu DSLR de înaltă performanță echipate cu interfața UHS-II. Acest card este, de asemenea, compatibil cu dispozitivele UHS-I.
Transferuri rapide
Cu o viteză de citire de până la 300 MB / s, fișierele mari, cum ar fi cele 4K sau Full HD capturate în XAVC S sau o grămadă de imagini de înaltă rezoluție prin fotografiere continuă, pot fi transferate rapid pe PC. Petreceți mai puțin timp în așteptare și mai mult timp.
Fiabilitate
Acest card oferă fiabilitate și durabilitate chiar și în condiții de utilizare intensă. Este rezistent la raze X, impermeabil, rezistent la șocuri și poate rezista la temperaturi cuprinse între -13 și 185 ° F.

Salvarea fișierelor
Uneori lucrurile merg prost și datele precum fotografiile și fișierele sunt șterse accidental. File Rescue este un instrument puternic de recuperare a datelor care este suficient de simplu pentru aproape oricine de a fi folosit și este disponibil ca o descărcare gratuită a clienților cărții de memorie.
Arata mai mult

Specifications

Capacitate 64 GB
Tip card de memorie SDXC
Rata de transfer la citire (MB/s) 300
Rata de transfer la scriere (MB/s) 299
Standard UHS UHS II

Similar Products