Описание

Salvarea fișierelor
Uneori lucrurile merg prost și datele precum fotografiile și fișierele sunt șterse accidental. File Rescue este un instrument puternic de recuperare a datelor care este suficient de simplu pentru aproape oricine de a fi folosit și este disponibil ca o descărcare gratuită a clienților cărții de memorie.
Transferuri rapide
Cu o viteză de citire de până la 95 MB / s, fișierele mari, cum ar fi 4K sau Full HD capturate în XAVC S sau o grămadă de imagini de înaltă rezoluție prin înregistrarea continuă, pot fi transferate rapid în sistemul dvs. Petreceți mai puțin timp în așteptare și mai mult timp.
Performanță ridicată în scriere
Țineți pasul cu fotografierea în rafală de înaltă rezoluție și înregistrarea video cu viteze de scriere de până la 90 MB / s. Viteze de transfer UHS Speed ​​Class 3 (U3) și SD Class 10 pentru a susține înregistrarea video 4K Ultra HD.
Fiabilitate
Acest card oferă fiabilitate și durabilitate chiar și în condiții de utilizare intensă. Este rezistent la apă, praf, lumină UV, raze X, magneți, statică și poate rezista la temperaturi cuprinse între -13 și 185 ° F.
Interfața UHS-I
Această cartelă acceptă performanța interfeței UHS-I.
Arata mai mult

Specifications

Capacitate 32 GB
Tip card de memorie SDXC
Clasa de viteza 10
Rata de transfer la citire (MB/s) 95
Rata de transfer la scriere (MB/s) 90

Similar Products