Описание

Cardul de memorie 32GB SF-G Seria Tough UHS-II de la Sony dispune de o capacitate de stocare de 32GB și profită de caracteristicile UHS-II pentru a exploata funcțiile DSLR avansate , cum ar fi rafalele de fotografiere continuă  și fotografierea instant. Această cartelă este de asemenea potrivită pentru capturi video, incluzând 8K, 4K XAVC S, 60p AVCHD, 3D, HFR și video Full HD și poate atinge viteze maxime de citire de până la 300 MB / s și viteze maxime de scriere de până la 299 MB / s. Datorită clasificării sale de viteză V90, vitezele minime de scriere sunt garantate să nu scadă sub 90 MB / s.

  • Cel mai rezistent1 card SD din lume

Cardurile TOUGH din seria SF-G sunt construite pentru a oferi rezistenta si o buna functionare in timp. Corpul este alcatuit din materiale cu o durabilitate ridicata, fiind de 18 ori mai rezistent la indoire decat produsele cu standardul SD, este rezistent la impactul unor caderi de pana la 5 m si ofera cel mai inalt nivel de protectie impotriva prafului si a apei (IP68).

  • Portiunile fragile au fost eliminate din constructie

Prin eliminarea portiunile fragile ale cardurilor SD conventionale, articulatiile si comutatoarele de protectie la scriere, fiabilitatea este mult imbunatatita. Acest lucru reduce riscul de aparitie a dificultatilor la inregistrarea datelor in cazul deteriorarii cardului.

  • Rezistenta superioara impotriva prafului si a apei

Constructia complet etansa obtinuta prin turnarea dintr-o singura piesa indeplineste cele mai inalte specificatii atat pentru rezistenta la apa, cat si pentru protectia impotriva prafului. Gratie clasificarii IP68, cardurile cu specificatia TOUGH din seria SF-G pot rezista la praf fin, noroi, murdarie si imersiune in 5 m de apa timp de pana la 72 de ore.

  • Transfer mai rapid pe PC

Cu viteza de citire de pana la 300 MB/s3, puteti transfera pe un PC in doar cateva secunde fisiere mari, cum ar fi materiale video 4K sau o serie de imagini de inalta rezolutie. 

  • Cel mai rapid card SD din lume

Duceti fotografierea in rafala si filmarea la inalta rezolutie la nivelul urmator gratie capacitatii de scriere ultra-rapida, de pana la 299 MB/s3, suficienta pentru cele mai performante camere DSLR compatibile cu standardul UHS-II.

  • Standard V90 pentru inregistrarea materialelor video la rezolutie inalta

Suportul pentru cea mai recenta clasa de viteza video V90 face ca acest card sa fie perfect pentru inregistrarea video la inalta rezolutie. V90 este cea mai inalta clasa de viteza pentru inregistrarea video, care garanteaza o viteza minima de scriere de 90 MB/s, astfel incat puteti avea incredere ca nu vor exista cadre pierdute sau probleme cu memoria cache, chiar si atunci cand inregistrati filme la rezolutie 8K.

  • Fiabile in orice conditii

In plus fata de rezistenta de varf impotriva prafului si a apei, cardurile cu specificatii TOUGH sunt rezistente la raze X (ISO7816-1), campuri magnetice, radiatii UV si temperaturi extreme. Toate acestea sunt dublate de o compatibilitate larga cu camere foto si cititoare de carduri SD.

  • SD Scan Utility

Ar fi un dezastru daca aparatul dvs. foto ar inceta brusc sa mai stocheze imagini. In timp, orice memorie SD se uzeaza, iar cardul nu mai poate sa asigure o inregistrare corecta a datelor. Aplicatia SD Scan Utility de la Sony scaneaza automat si cu regularitate cardurile de memorie SD si va informeaza cand este timpul sa le inlocuiti cu unele noi. Ati evitat un eveniment neplacut. Aplicatia este disponibila pentru PC si Mac.

  • File Rescue

Uneori lucrurile iau o turnura gresita si stergeti din greseala fisiere si fotografii. File Rescue este un instrument puternic si usor de utilizat pentru recuperarea datelor. Aplicatia este disponibila ca descarcare gratuita pentru cumparatorii de carduri de memorie Sony.

Arata mai mult

Specifications

Capacitate 32 GB
Tip card de memorie SDXC
Rata de transfer la citire (MB/s) 300
Rata de transfer la scriere (MB/s) 299
Standard UHS UHS II

Similar Products