Описание

FOTOGRAFIATI FĂRĂ LIMITE

Cea mai puternică și cea mai mare capacitate de memorie SD ™ UHS-I oferă o viteză maximă pentru performanță, fiabilitate și calitate fără compromisuri și calitate 4K UHD video de la DSLR, cameră digitală sau HD video avansată. Viteze de transfer de până la 170 MB / s mutați rapid datele pentru un flux de lucru post-producție eficient.

VITEZE DE PÂNĂ LA 170MB / S CITIRE ȘI 90MB / S SCRIERE

Pentru eficiență maximă, cardurile SanDisk Extreme PRO SDHC și SDXC UHS-I oferă viteze de transfer extrem de rapide de până la 95MB / s pentru fluxul de lucru post-producție. Viteza de scriere de până la 90MB / s gestionează fotografii rapide, modul secvențial de spargere și înregistrarea RAW plus JPEG cu ușurință.

PROIECTAT PENTRU PROFESIONIȘTI

Camerele profesionale și camerele video de înaltă rezoluție merită puterea, performanța, capacitatea și fiabilitatea celor mai recente inovații ale SanDisk. Acesta este motivul pentru fotografii și fotografii profesioniști care au încredere în cardurile de memorie SanDisk.

4K UHD-GATA

Cu UHS video Speed Class 30 (V30) [carduri de 32GB-256GB numai] și UHS Speed Class 3 (U3) evaluări, PRO SDHC SanDisk Extreme SDXC UHS-I carduri vă permit să captați neîntreruptă 4K UHD și video Full HDAcest lucru îl face ideal pentru profesioniștii care înregistrează sporturi extreme și alte activități de acțiune rapidă, fără caderea cadrelor.

RECUPERARE UȘOARĂ A FIȘIERELOR CU SOFTWARE-UL RESCUEPRO DELUXE

Cardul vine cu o ofertă de descărcare a software-ului pentru descărcarea de software RescuePRO DeluxeAcest software facilitează recuperarea fișierelor șterse accidental (descărcare necesară).

PROIECTAT PENTRU A REZISTA MEDIILOR EXTREME

Cardurile SDHC SDHC SDHC și SDXC UHS-I de la SanDisk Extreme PRO sunt rezistente la șocuri, rezistente la temperatură, rezistent la apă și rezistente la radiații, astfel încât să vă puteți bucura de aventurile fără a vă îngrijora de durabilitatea cardului dvs. de memorie.

ALEGEȚI CANTITATEA DE SPAȚIU DE STOCARE DE CARE AVEȚI NEVOIE

Cantitatea de capacitate de care aveți nevoie depinde de tipurile de fișiere pe care le aveți, de cât de mari sunt și de câte sunt. 

Arata mai mult

Specifications

Capacitate 512 GB
Tip card de memorie SDXC
Clasa de viteza 10
Rata de transfer la citire (MB/s) 170
Rata de transfer la scriere (MB/s) 90
Standard UHS UHS I U3

Similar Products