Описание

Card de memorie SanDisk Micro SD Ultra, 256GB, Class 10, Full HD
   

Capturati si stocati chiar mai multe ore de filmare Full HD

 Puteti stoca chiar mai multe ore de filmare Full HD, fara a va face griji ca nu mai aveti spatiu pentru filme, fotografii, muzica, filme si alte fisiere pe care doriti sa le inregistrati, sa salvati si sa le partajati .

   

Viteze de transfer de pana la 100MB/s
Viteza rapida de transfer va va permite sa mutati pana la 1200 de fotografii intr-un minut.

   

Incarcati aplicatii mai rapid
Cardul SanDisk Ultra microSD este optimizat pentru aplicatii, oferind o lansare mai rapida a acestora si o performanta mai buna.

   

Filmare Full HD
Clasa de viteza va permite sa fotografiati la calitate inalta sau sa filmati Full HD.

   

Ideal pentru smartphone-urile si tabletele Android
Cardurile SanDisk sunt compatibile cu smartphone-urile si tabletele Android.

   

Aplicatia SanDisk pentru gestionarea usoara a fisierelor
Disponibil din magazinul Google Play, aplicatia SanDisk Memory Zone va permite sa vizualizati, sa accesati si sa copiati fisierele telefonului intr-o singura locatie. De asemenea, poate muta automat fisierele de pe dispozitiv pe cardul de memorie pentru a elibera spatiu.

ATENTIE

Nu toate dispozitivele acceptă formate de carduri de memorie microSDXC. Consultați producătorul dispozitivului pentru mai multe detalii.

 

1. Pentru 64GB-400GB: Viteze de citire de până la 170MB / s, concepute cu tehnologie proprietară pentru a atinge viteze mai mari decât UHS-I 104MB / s, necesită dispozitive compatibile capabile să atingă astfel de viteze. Viteze de scriere de până la 90 MB / s. Pentru 32 GB: viteze de citire de până la 100 MB / s; viteze de scriere de până la 90 MB / s. Pe baza testelor interne;performanța poate fi mai mică în funcție de interfața dispozitivului gazdă, de condițiile de utilizare și de alți factori. 1MB = 1.000.000 octeți. Capacitatea efectivă a utilizatorilor este mai mică.

 

2. Este necesar un dispozitiv compatibil. Suporturile Full HD (1920x1080) și 4K UHD (3840 x 2160) pot varia în funcție de dispozitivul gazdă, de atributele de fișier și de alți factori. Vezi www.sandisk.com/HD

 

3. Descărcați și instalați necesar. Consultați www.sandisk.com/memoryzone.

 

4. Clasa de viteză UHS 3 (U3) desemnează o opțiune de performanță concepută pentru a susține înregistrarea video în timp real cu dispozitive gazdă cu funcții UHS. Viteza video de 30 de grade (V30), viteză susținută de captare video de 30MB / s, desemnează o opțiune de performanță proiectată pentru a susține înregistrarea video în timp real cu dispozitive gazdă compatibile cu UHS. Consultați www.sdcard.org/consumers/speed.

 

5. Pentru 64GB-400GB: performanța A2 este de 4000 citite IOPS, 2000 scrie IOPS. Pentru performanța de 32 GB: A1 este 1500 citite IOPS, 500 scriu IOPS.Rezultatele pot varia în funcție de dispozitivul gazdă, de tipul aplicației și de alți factori.

 

6. Caracteristicile prezentate sunt obtinute pe testarea internă a cardului SanDisk Extreme® microSDXC ™ UHS-l, 400 GB față de cardurile UHS-l curente cu performanțe de 100MB / s.Rezultatele pot varia în funcție de dispozitivul gazdă, de atribuirea fișierelor și de alți factori.

Arata mai mult

Specifications

Capacitate 256 GB
Tip card de memorie microSDXC
Clasa de viteza 10
Rata de transfer la citire (MB/s) 150
Standard UHS UHS I U1
Clasa de viteza video A1

Similar Products