Описание

Pur și simplu cartela corecta

Utilizați mai multe dispozitive mobile cu viteze mari de citire / scriere, perfecte pentru video 4K UHD. * Cu performanțe uluitoare și fiabilitate, EVO Plus vă permite să economisiți și să prețuiți bogăția vieții.

* Pentru cea mai bună asistență video 4K UHD, Samsung recomandă utilizarea cardurilor de 64GB sau mai mari. Compatibilitatea cu dispozitivele gazdă poate varia.
Pur și simplu cartela dreaptă

Îndepliniți nevoia de viteză

Înregistrați și redați videoclipul de 4K UHD. Cu viteze ultra-rapide de citire și scriere de până la 100 MB / s și 90 MB / s, EVO Plus 128 GB vă permite să transferați un clip video de 3 GB pe notebook-ul dvs. în doar 38 de secunde. un moment.

* Vitezele de citire și scriere de mai sus se bazează pe teste interne efectuate în condiții controlate. Vitezele reale pot varia în funcție de capacitatea cardului.
Îndepliniți nevoia de viteză
Capacitatea de a trăi mari

Capacitate mare de stocare

Nu vă faceți griji din nou de spațiu. Cu o cantitate masivă de stocare, EVO Plus de 128GB este suficientă memorie pentru până la 6 ore de video UHD 4K, 17 ore de video Full HD, 27 600 de fotografii sau 11 500 de melodii. * Așa că mergeți și savurați tot ceea ce are de oferit viața, și păstrați-le tot.

Arata mai mult

Specifications

Capacitate 256 GB
Tip card de memorie microSDXC
Clasa de viteza 10
Rata de transfer la citire (MB/s) 100
Rata de transfer la scriere (MB/s) 90
Adaptor SD Da
Standard UHS UHS I U3

Similar Products