Descriere

Performanta si descarcari mai rapide

Avand o viteza de scriere si citire de 80MB / s, acest card dezlantuie potentialul complet de fotografiere al DSLR-ului. Profitati de functii avansate, cum ar fi fotografii de actiune, modul continuu si rafala. Fotografiile sunt scrise pe card aproape instantaneu astfel incat veti obtine cel mai bun cadru, si veti economisi timp din transferul lor de pe camera pe computer.
   
Capacitate pentru fotografii si filme de inalta rezolutie

Cu capacitati de pana la 128 GB, ofera spatiu suficient pentru  a memora mii de fotografii de inalta rezolutie. Cardul poate gazdui formate de imagine de mare volum, cum ar fi RAW si JPEG, fara a ramane fara spatiu cat si pentru filmele Full HD.

   
Inregistrari video Full HD perfecte

Cu clasa 10 si UHS Speed Class 4 (U4)  ratinguri pentru inregistrarile video, veti fi pregatit pentru a captura imagini 4K Ultra HD, calitate cinema 3D si completa 1080p, care necesita mai multa performanta  fata de  cardurile obisnuiti. Viteza de scriere minima sustinuta  asigura ca nu exista  date video care se pierd  in timpul inregistrarii.
   
Design durabil

Proiectat si testat pentru a rezista celor mai dure conditii, capacitatile cardurilor de 8 - 128 GB sunt rezistente la apa, socuri, si raze X. Se poate opera la temperaturi variind de la -13 la 185 grade Fahrenheit, astfel incat sa puteti surprinde cadrul perfect in aproape orice climat.

Speed Class UHS Speed Class Video Speed Class Sustained Write Speed Video Recording Quality
- - v90.png 90MB/s1 8K+ Video
- - v60.png 60MB/s1 8K+ Video
- u3.png v30.png 30MB/s1 4K UHD Video
class10.png u1.png v10.png 10MB/s1 Full HD Video
class8.png - v6.png 6MB/s1 Full HD Video
class4.png - - - HD Video

Arata mai mult

Specificatii

Capacitate 32 GB
Tip card de memorie SDHC
Clasa de viteza 10
Rata de transfer la citire (MB/s) 80
Standard UHS UHS I

PRODUSE SIMILARE