Description

Cu un design elegant și un factor de formă minimalist, stickul de memorie de 32GB USB 3.1 Gen 1 BAR Plus de la Samsung oferă rate de transfer îmbunătățite , însoțite de o garanție de producator de cinci ani și software-ul Utility de autentificare Samsung pentru a vă asigura că unitatea flash pe care o utilizați este autentica.

Conectați unitatea flash BAR Plus în computerul dvs. Mac sau Windows și începeți să profitați de viteza de citire a datelor de până la 200 MB / s pentru a muta rapid și eficient fișierele. Când ați terminat, puteți lua unitatea flash cu dvs. în deplasare, deoarece este protejata la apă, șoc, magneti și raze X; functioneaza si in conditii extreme de la -25 la 85 ° C.

Performanță îmbunătățită
Linia Samsung BAR Plus oferă performanțe sporite la viteze de citire de până la 300 MB / s cu standardul USB 3.1 Gen 1, rămânând în același timp compatibil cu orice port USB 2.0 sau USB 3.0.
Îmbunătățirea fiabilității
Această unitate flash Samsung este protejată de o garanție limitată de 5 ani și de tehnologii care protejează memoria flash de apă, șoc, magneți, temperaturi extreme și emisii de raze X.
Design minimalist
Carcasa de înaltă calitate a modelului BAR Plus oferă un aspect elegant și modern, precum și un design ergonomic care ușurează utilizarea acestuia.
Autentificare
Consumatorii pot determina cu ușurință dacă Samsung BAR Plus este autentic sau nu folosind software-ul Authentication Utility.
Arata mai mult

Specifications

Dimensiuni 40x12.2x10.9 mm
Capacitate 32 GB
Rata de transfer la citire (MB/s) 200

Similar Products