Description

Xiaomi Mi Enchen Aparat de ras

Deoarece vorbim despre încărcare, este util să menționăm că Enchen BlackStone poate fi utilizat timp de 90 de minute la rând după o reîncărcare de 60 de minute. Xiaomi sugerează ca 90 de minute să fie suficiente pentru aproximativ două luni dacă sunt utilizate timp de 1,5 minute pe zi. Dar datele care ne fac mai fericiți sunt faptul că aparatul de ras are un port USB modern de tip C pentru încărcare, aș spune în cele din urmă! Evident, aparatul de ras este rezistent la apă și poate fi clătit sub apă fără să se întâmple probleme, în timp ce greutatea totală este de aproximativ 139 de grame.

Lamele de ras sunt ultra subțiri și au o structură inelară dublă, pentru a putea tăia cât mai multe fire de păr cu o suprafață de contact mai mare. Aparatul de ras Xiaomi Enchen BlackStone are și un sistem numit ESM Smart Shaving System și este echipat cu un motor puternic de 5W foarte eficient. Cu o putere de 5W, este posibil să se radă mult mai repede și cu precizie, producând zgomot de numai 67 decibeli, mult mai mic decât standardul internațional IEC de 75db. 

Xiaomi Enchen BlackStone vine cu un sistem de trei capete rotative și independente, acestea permit un bărbierit complet pe care Xiaomi îl numește „3D”. Datorită mișcării independente a fiecărui cap, este posibil să radeți barba chiar și în cele mai dificile puncte, cum ar fi în jurul buzelor, obrajilor și bărbiei.

Arata mai mult

Similar Products