Description

Card de memorie Samsung microSDXC EVO Plus 128GB MB-MC128HA/EU

Cartelă de memorie Samsung 128GB microSDXC EVO Plus cu adaptor

Cu o viteză și fiabilitate uimitoare, cardul de memorie Samsung 128GB microSDXC EVO Plus vă permite să profitați la maximum de dispozitivele dvs. Viteze de citire și scriere ultra-rapide de până la 100 MB / s și 60 MB / s, păstrează datele dvs. în siguranță împotriva umiditatii, a temperaturilor extreme și a altor condiții dure. Simțiți-vă încrezători pentru a captura, stoca și transfera videoclipuri UHD 4K, fotografii, muzică și alte fișiere mari fără efort. Amintirile și aventurile tale sunt de neînlocuit și acum de neuitat.

Pur și simplu cardul potrivit

Mai mult spațiu și viteză mai mare. Eliberați-vă dispozitivele cu cea mai mare capacitate și cea mai mare viteză de citire din clasa sa, perfecte pentru videoclipuri 4K UHD. * Cu o performanță și fiabilitate uimitoare, EVO Plus vă permite să capturați și să salvați toate amintirile dvs. prețioase.

* Suport video 4K UHD pentru carduri de 512 GB, 256 GB și 128 GB. Compatibilitatea dispozitivului gazdă poate varia.

Îndepliniți-vă nevoia de viteză

Înregistrați și redați videoclipuri 4K UHD fără probleme. Cu o viteză de citire super rapidă de până la 100 MB / s, 128 GB EVO Plus vă permite să transferați un videoclip de 3 GB pe notebook în doar 38 de secunde.

* Înregistrați fotografii și videoclipuri impecabile de înaltă calitate și partajați-le pe toate într-o clipă.

* Viteza de citire de mai sus se bazează pe teste interne efectuate în condiții controlate. Viteza reală poate varia în funcție de capacitatea cardului.

Capacitate mai mare

Nu vă mai faceți griji niciodată in legatura cu spațiul de stocare. Cu o cantitate masivă de stocare, 128 GB sunt suficienți pentru 6 ore de videoclip 4K UHD, 20 de ore de videoclip Full HD sau 37.600 de fotografii sau 19.400 de melodii. de asemenea.

*  se bazează pe teste interne efectuate cu Samsung Galaxy S7 ca dispozitiv gazdă și în ipoteza că capacitatea medie reală de stocare este de 93,1% din capacitatea etichetată. Capacitatea reală de stocare poate fi mai mică decât capacitatea etichetată.

Compatibilitate extinsă

Compatibil cu o gamă largă de dispozitive atât pentru SD cât și pentru microSD. Puteți captura chiar videoclipuri 4K UHD detaliate. Adaptorul SD inclus se potrivește majorității dispozitivelor sub aproape orice nume de marcă, păstrând în același timp toată viteza și performanța remarcabilă a EVO Plus.

4-straturi de protectie

Experiențele tale sunt de neînlocuit și acum de neuitat.  EVO poate rezista până la 72 de ore în apă de mare¹, temperaturi extreme², aparate cu raze X din aeroport³ și câmpuri magnetice⁴ echivalente cu un scaner RMN. Samsung oferă o garanție limitată de 10 ani.

Arata mai mult

Specifications

Capacitate 128 GB
Tip card de memorie microSDXC
Clasa de viteza 10
Rata de transfer la citire (MB/s) 100
Rata de transfer la scriere (MB/s) 60
Standard UHS UHS I