Leírás

AVANTAJE: 

  • SISTEM ANC (ACTIVE NOISE CANCELING): Anularea eficientă a zgomotului de fundal și căștile proiectate inteligent vă vor permite să vă bucurați de calitatea pură a muzicii preferate. Pot fi folosite atat în interior cat și în aer liber. Cipul CSR pentru stabilirea conexiunii Bluetooth este de calitate înalt, iar difuzoarele de 40mm vă oferă, de asemenea, o calitate a sunetului fără egal.

  • TEXTURA SI CARACTERISTICILE MATERIALELOR: Captuseala confectionata din materiale prietenoase asigura confortul purtarii pe termen lung; designul este potrivit pentru ureche cu forma curbata, ceea ce-i confera un plus de ergonomie.

  • CASTI PLIABILE. Design special pentru a permite rotatia si plierea cupelor si pentru stocarea ușoară a căștilor. De asemenea, asigura portabilitatea castilor in călătorii!

  • CONVORBIRI TELEFONICE: Conexiunea wireless cu microfon încorporat și tehnologia CVC6.0 asigura controlul suporturilor media și a apelurilor telefonice. Lăsați acest set de căști fără fir să vă elibereze mâinile. ATENTIE: Microfonul funcționează numai în modul wireless. 

  • AUTONOMIE INDELUNGATA: Echipate cu tehnologia Bluetooth V4.0, ușor de conectat cu telefonul inteligent, tableta sau laptopul dvs., permite mai mult de 18 ore de utilizare. Baterie ncorporata este de 500 mAh. Dotat cu cablu audio stereo și mod dual wireless pentru dispozitive iPhone, Android, PC și TV

  • GARANȚIE: 24 luni

STUDII DE CAZ

Sunteți intr-o călătorie cu avionul, dar zgomotul motorului nu te lasa sa dormi? 

Lucrezi sau studiezi, dar nu poți să te concentrezi din cauza zgomotului din jurul tău? 

Purtați căștile Bluetooth ANC7 si apasati comutatorul ANC, care anulează zgomotul. Imediat, orice sunet va dispărea și veți putea să dormiți sau să lucrați.

Aveti nevoie de casti, dar par foarte voluminoase pentru a fi transportate de colo- colo?

În mod convenabil, căștile wireless pot fi pliabile, astfel încât să le puteți depozita în punga de protecție și să le transportați oriunde ați merge!

Sunteti departe de orice sursa de incarcare a bateriei si va e teama ca nu mai puteti folosi castile?

Căștile reglabile pentru ureche au atât o funcție wireless, cât și una cu fir, folosind cablul auxiliar de 3,5 mm inclus în pachet. Căștile de anulare a zgomotului sunt compatibile cu majoritatea dispozitivelor Bluetooth, cum ar fi tabletele și smartphone-urile. Cipul Bluetooth CSR Bluetooth de la căștile wireless suportă A2DP, AVRCP, HFP și HSP și le puteți utiliza pentru a asculta muzică, viziona filme și emisiuni TV sau chiar răspunde la apelurile dvs.!

ATENTIE:
1. Se recomandă o încărcare completă pentru prima utilizare. 
2. Timpul de redare variază în funcție de nivelul volumului și de conținutul audio. 
3. Microfonul nu poate funcționa când este utilizat ca căști cu fir. 
4. Atunci când volumul atinge nivelul maxim, va exista un ton de avertizare. 
5. Funcția ANC funcționează chiar și în modul cablat. 

CONTINUT CUTIE

Cum să împerecheați căștile? 


1. Apăsați și țineți apăsat butonul de alimentare timp de aproximativ 8 secunde până când se afișează luminile LED-uri intermitente albastru / roșu. Setul cu cască este acum în modul de asociere. 
2. Activați funcția bluetooth de pe dispozitiv și găsiți "AUSDOM ANC8".

Arata mai mult

Specifications

Culoare Negru
Conectare Bluetooth
Tehnologie Fara fir
Segment Headphones
Frecventa de raspuns (Hz) 20 Hz-20 KHz
Diametru difuzor (mm) 40
Microfon Da
Raza de actiune 10 m

Similar Products