Leírás

Casti audio Bluetooth 5.0 COWIN E7 ACE cu anulare activa a zgomotului si microfon, 40 de ore de functionare, negru

AVANTAJE:

  • Tehnologie profesionala de anulare a zgomotului (ANC). Tehnologia ANC imbunatatita reduce in mod semnificativ zgomotul cabinei avionului, cel al traficulului orasului sau a birourilor aglomerate si va ajuta sa va concentrati asupra a ceea ce doriti sa auziti. ANC functioneaza atat cu si fara cablul audio si este excelent pentru reducerea zgomotului in timpul calatoriilor lungi.
  • Sunet uimitor cu tehnologia Hi-Fi AptX. Latenta scazuta, toleranta buna la erori, calitate ridicata a sunetului. 90dB ofera un sunet profund, puternic si clar, aducand experienta dvs. de auditie la parametri exceptionali . Scopul nostru este de a oferi clientilor cea mai buna calitate a sunetului .
  • Microfon si Bluetooth 5.0 de inalta calitate. COWIN SE7 ofera microfoane incorporate de inalta calitate pentru apeluri hands-free, ceea ce este convenabil pentru a va elibera de cabluri. Bluetooth 5.0 promite conexiune rapida si stabila cu dispozitivele activate cu Bluetooth.
  • Casca dotata cu cupe confectionate din proteina profesionala si design pliabil. Mai multa durabilitate si confort pentru a va bucura de un confort superior. Textura cupelor se aromizeaza perfect cu pielea umana astfel  ca sunt confortabile si pot fi purtate toata ziua. Banda pliabila este proiectata pentru economisirea spatiului pentru birou si pentru geanta de calatorie.
  • Excelente pentru joaca. 40 de ore de redare in model Bluetooth, 30 de ore de redare in bluetooth si modulul ANC. O baterie incorporata de 750mAh nu permite castile sa se opreasca. Nu trebuie sa va faceti griji cu problema lipsei de energie pe calatorii lungi. 

719p5tnEoAL._AC_SL1500_.jpg71VX8I8SgzL._AC_SL1500_.jpg71I3ubZT6wL._AC_SL1500_.jpg71xQkQ4NxkL._AC_SL1500_.jpg61W2dh0O%2BQL._AC_SL1500_.jpg

Arata mai mult

Specifications

Culoare Negru
Conectare Bluetooth
Tehnologie Fara fir
Segment Over-ear
Frecventa de raspuns (Hz) 20 Hz-20 KHz
Diametru difuzor (mm) 40
Microfon Da
Raza de actiune 10 m
Autonomie 40 ore

Similar Products