Leírás

Casti audio bluetooth 5.0 COWIN E9, cu anulare zgomot si microfon CVC HD, grey

 

AVANTAJE:

  • Tehnologie activa, imbunatatita de de anulare a zgomotului (ANC). E9 poate functiona mai bine si poate anula semnificativ zgomotul in timpul calatoriilor, la munca sau in mijloacele de transport. Atenuarea zgomotului cabinei de avion, traficului orasului sau a unui birou zgomotos, va ajuta sa va concentrati asupra a ceea ce doriti sa auziti.
  • Calitate superioara a sunetului. AptX, aptX HD, aptX Low Latency si codecuri audio AAC. Va vor oferi un sunet profund si puternic la orice volum, va vor face experienta de auditie mult mai buna. 
  • Apeluri CVC HD si Bluetooth 5.0. Microfoanele incorporate de inalta calitate ofera apeluri CVC HD, comunicatii de clasa chiar si in medii cu vant sau zgomotos, ceea ce este convenabil pentru dvs., pentru a comunica cu altii. Bluetooth 5.0 promite o conexiune rapida si stabila cu dispozitivele activate cu Bluetooth. Distanta de transmisie Bluetooth:< 10m.
  • Perne moi pentru urechi si materiale premium de ultima ora. Mai multa durabilitate si confort, bucurati-va de un confort de ascultare lunga de inalta calitate. Textura pielii, usor de confortabil in jurul urechii pot fi purtate toata ziua. Designul pliabil este conceput pentru a va economisi spatiul pentru geanta de calatorie, perfect pentru calatorii.
  • 30 de ore de joaca. Bateria incorporata de 800mAh pur si simplu nu va permite castilor sa se opreasca, 30 de ore de redare si 60 de luni de standby. Nu trebuie sa va faceti griji cu problema lipsei de energie pe calatorii lungi. 

71sKUK2MZVL._AC_SL1500_.jpg71bMsOPb7kL._AC_SL1500_.jpg71qkZLSxCAL._AC_SL1500_.jpg61g67IyFwYL._AC_SL1500_.jpg

Arata mai mult

Specifications

Culoare Gri
Conectare Bluetooth
Tehnologie Fara fir
Segment Headphones
Microfon Da

Similar Products