Politica de retur

Formularul de retur il gasesti aici.

Formularul trebuie completat si trimis la adresa: retur@akyta.ro

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. 

Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, pentru comenzile platite prin card bancar. Pentru comenzile platite de client la livrare sau prin transfer bancar, returnarea banilor se va face prin transfer bancar in contul bancar mentionat de client. In orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Expediati produsele la adresa Str. Renasterii nr. 12, Sectorul 1, Bucuresti, cod postal 12914,  fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. 

Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Notati pe colet numarul comenzii, numele dvs si numarul de telefon 0743.055.709 la care putem fi contactati in intervalul orar 10-17. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de Gimex ne puteti contacta telefonic la numarul 0743.055.709.

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

ATENTIE, produsele consumabile pot fi returnate doar daca sunt sigilate!

• Produsele consumabile:  filme, solutii curatare,solutii developare, acumulatori, baterii, licente software, CD-uri, carti, castile intrauriculare, carduri.

• Produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual, ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou.