Leírás

Casti gaming stereo Onikuma K2 7.1 Red

Avantaje:
•    Garantia. 2 ani la Gimex Solutions si pe viata direct la producator.  Ca lider al industriei echipamentelor pentru jocuri, ONIKUMA are review-uri favorabile de la peste 3 milioane de clienti. 

•    Experienta de gaming de inalta calitate. Difuzoarele de inalta calitate, de 50 mm, cu magneti neodim, ofera un bass clar, curat. Ridicati experienta dvs. de jocuri la un nivel mai inalt!

•    Durabilitate si fiabilitate. Setul de casti ONIKUMA este reglabil si flexibil pentru a umple spatiu cu sunet 360 de grade. Acesta este echipat cu cabluri si articulatii puternice si dispune de durabilitate ridicata si de tehnologie USB Mute & Volume Control.

•    Design modern.  Proiectat pentru sesiuni lungi de jocuri. Setul cu casca inoveaza in forma si sunt confectionate dintr-un material aerisit pentru confort pe tot parcursul noptii! Sunt bine captusite si au un design ergonomic pentru ureche si sunt capabile de diminua zgomotul ambiental

Casti stereo cu USB, microfon omnidirectional si control al volumului 


1. Sunet perfect: 
Difuzoarele de inalta fidelitate, de 50 mm, va ofera un sunet viu, plin de dinamism, asigurand o experienta de joc superioara.

2. Confortabil de purtat
Acest casti de jocuri folosesc placute super-moi pentru urechi, confortabile. Sunt fiabile, rezistente la folosinta indelungata. Asigura izolare fonica.

3. Microfon 
Este omnidirectional, are functie de reducere a zgomotului


4. Compatibilitate superioara
Se potriveste pentru cea mai mare parte a dispozitivelor cu porturi USB de casti 

5.  LED-uri unice
Luminile LED-uri subliniaza atmosfera joculuiArata mai mult

Specifications

Culoare Rosu
Tehnologie Cu fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 Hz-20 KHz
Diametru difuzor (mm) 50 mm
Microfon Da
Raza de actiune 2.2 m
Impedanta 16 Ohm

Similar Products