Leírás

Avantaje:

·         Garanția. 2 ani in Romania si pe viata direct la producator.  Ca lider al industriei echipamentelor pentru jocuri, ONIKUMA are review-uri favorabile de la peste 3 milioane de clienți.

·         Experienta de gaming de inalta calitate. Setul de căști ONIKUMA K5 maximizează claritatea sunetului cu tehnologia 7.1 Surround. Difuzoarele de înaltă calitate, de 50 mm, cu magneți neodim, oferă un bass clar, curat. Ridicati experiența dvs. de jocuri la un nivel mai înalt!

·         Compatibilitate.  Funcționează pe Nintendo Switch (audio), Nintendo New 3DS LL / 3DS (audio), Nintendo 3DS LL / 3DS (audio), Windows PC, Mac OS PC, iOS dispozitiv, dispozitiv Android, PS4, PS3, PS vita, Xbox 360 și Xbox One. Xbox One are nevoie de accesoriu suplimentar.

·         Durabilitate si fiabilitate. Setul de căști ONIKUMA este reglabil și flexibil pentru a umple spatiu cu sunet 360 de grade. Acesta este echipat cu cabluri și articulații puternice și dispune de durabilitate ridicata si de tehnologie USB Mute & Volume Control.

·         Design modern.  Proiectat pentru sesiuni lungi de jocuri. Setul cu cască inovează în formă și sunt confectionate dintr-un material aerisit pentru confort pe tot parcursul nopții! Sunt bine căptușite si au un design ergonomic pentru ureche si sunt capabile de diminua zgomotul ambiental

Casti stereo cu USB si jack 3,5 mm cu microfon omnidirectional si control al volumului 

1. Sunet perfect: 
Difuzoarele de inalta fidelitate, de 50 mm, va ofera un sunet viu, plin de dinamism, asigurand o experienta de joc superioara.

2. Confortabil de purtat
Acest casti de jocuri folosesc placute super-moi pentru urechi, confortabile. Sunt fiabile, rezistente la folosinta indelungata. Asigura izolare fonica.

3. Microfon 
Este omnidirectional, are functie de reducere a zgomotului


4. Compatibilitate superioara
Se potriveste pentru cea mai mare parte a dispozitivelor cu porturi de casti / microfon de 3,5 mm.  Potrivite pentru computer, laptop PS4, nou Xbox One, telefon mobil, iPhone, iPad, MP3, MP4, Nintendo.

5.  LED-uri unice
Luminile LED-uri subliniaza atmosfera jocului

PS4:
1. Inainte de conectarea la PS4 va rugam sa testati castile pe telefonul mobil pentru a va asigura ca functioneaza bine 
2. Dupa testare, introduceti conectorul jack-ului de 3.5 mm in portul corespunzator al PS4, apoi apasati lung butonul PS 4

Arata mai mult

Specifications

Culoare Multicolor
Conectare USB
Tehnologie Cu fir
Segment Gaming
Frecventa de raspuns (Hz) 20 Hz-20 KHz
Diametru difuzor (mm) 50
Microfon Da

Similar Products