Leírás

AVANTAJE: 

  • ANC Technology. Căștile cu anularea zgomotului Mixer E7 adoptă tehnologia activă de anulare a zgomotului, care analizează continuu și reacționează la zgomotul exterior, blocând zgomotele externe prin crearea de unde inverse. Tehnologia avansată de reducere a zgomotului reduce zgomotul din cabina avionului, traficul urban sau un birou aglomerat, pentru a vă face să vă concentarti numai la muzică. Funcția de anulare a zgomotului poate funcționa bine atât în ​​modul wireless, cât și în modul cu cablu audio.


  •  Sunet impresionant.  Difuzoarele de dimensiuni mari de 40 mm și tehnologia CSR Bluetooth asigură o calitate excelentă a sunetului, în special un bas puternic. De asemenea, vă puteți bucura de un sunet curat și clar, cu detalii minunate, fără a fi deranjat de zgomot. 

  •  Convorbiri cu maini libere (hands-free). Căștile bluetooth wireless de pe ureche, încorporate cu microfonul de înaltă calitate, garantează apelurile hands-free cu voce clară. Conexiunea fără fir dintre dispozitivele compatibile Bluetooth (de exemplu, telefoane, tablete, PC, televizoare) este rapidă și stabilă în limitele a 10 metri.

  • Functionare indelungata. Bateria încorporată de 400mAh oferă până la 24 ore de redare continuă per încărcare. Modul cu căști prin cablu: de asemenea, îl puteți conecta la dispozitiv prin cablul audio inclus, astfel încât acesta nu se va opri niciodată. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problema lipsei de energie pentru călătoriile lungi.

  • GARANȚIE: 24 luni

ATENTIE:
1. Se recomandă o încărcare completă pentru prima utilizare. 
2. Timpul de redare variază în funcție de nivelul volumului și de conținutul audio. 
3. Microfonul nu poate funcționa când este utilizat ca căști cu fir. 
4. Atunci când volumul atinge nivelul maxim, va exista un ton de avertizare. 
5. Funcția ANC funcționează chiar și în modul cablat. 

·      CONTINUT CUTIE.

      Mixcder E7 căști active de anulare a zgomotului, cablu audio de 3,5 mm, cablu de încărcare Micro USB, carcasă compactă de transport, manual de utilizare, garanție fără griji de 24 luni.

714CJ7thi5L._AC_SL1500_.jpg71PLlixcZwL._AC_SL1500_.jpg71vSdpUTObL._AC_SL1500_.jpg71tpyTP%2B8aL._AC_SL1500_.jpg71lWhERzsCL._AC_SL1500_.jpg71g4cg8LnRL._AC_SL1500_.jpg

Arata mai mult

Specifications

Culoare Negru
Conectare Bluetooth
Tehnologie Fara fir
Segment Headphones
Frecventa de raspuns (Hz) 20 Hz-20 KHz
Diametru difuzor (mm) 40
Microfon Da
Raza de actiune 10 m

Similar Products