Leírás

Casti bluetooth cu sunet stereo 3D, bass puternic, pliabile, cu microfon incorporat, un buton de control prin fir cu difuzor dinamic de inalta performanta ce va ofera sunet stereo Hi-Fi

Conexiune Bluetooth versiunea 4.2, rapida.

Pernute confortabile pentru ureche, din piele.

 

UTILIZARE:

  • Sunt compatibile cu toate device-urile ce suporta transfer prin bluetooth: iPhone, iPad, Device-uri Android, PC-uri, Laptop-uri, etc

 

AVANTAJE:

  • Design de calitate. Aspect curat, simplu, culori moderne, materiale de inalta calitate, placute la atingere ce vor asigura confortul si placerea de a le folosi.

 

  • Confortabile. Extrem de comfortabile, usoare la purtat, usor de ajustat, acopera perfect urechile, design ergonomic special conceput pentru a se adapta formei capului, acopera perfect urechile.

 

  • Utilizare intuitiva.  Butoanele de control ale castilor sunt plasate intr-o pozitie convenabila. Poti controla volumul sau prelua un apel. Poti purta convorbiri telefonice fara a avea mainile ocupate.

 

  • Conectare rapida. Castile se conecteaza cu usurinta la aparatul de redare.datorita sistemului bluetooth 4.2 ce presupune o Viteza de comunicare intre dispozitive instantanee, consum redus de energie,distanta de functionare fata de aparatul de emisie de peste 10 metri.
Arata mai mult

Specifications

Culoare Negru
Conectare Bluetooth
Tehnologie Fara fir
Segment Headphones
Frecventa de raspuns (Hz) 20 Hz-20 KHz

Similar Products