Leírás

Casti gaming stereo Onikuma K8

Avantaje:
•    Garantia. 2 ani la Gimex Solutions si pe viata direct la producator.  Ca lider al industriei echipamentelor pentru jocuri, ONIKUMA are review-uri favorabile de la peste 3 milioane de clienti. 

•    Experienta de gaming de inalta calitate. Difuzoarele de inalta calitate, de 50 mm, cu magneti neodim, ofera un bass clar, curat. Ridicati experienta dvs. de jocuri la un nivel mai inalt!

•    Compatibilitate.  Functioneaza pe Nintendo Switch (audio), Nintendo New 3DS LL / 3DS (audio), Nintendo 3DS LL / 3DS (audio), Windows PC, Mac OS PC, iOS dispozitiv, dispozitiv Android, PS4, PS3, PS vita, Xbox 360 si Xbox One. Xbox One are nevoie de accesoriu suplimentar.

•    Durabilitate si fiabilitate. Setul de casti ONIKUMA este reglabil si flexibil pentru a umple spatiu cu sunet 360 de grade. Acesta este echipat cu cabluri si articulatii puternice si dispune de durabilitate ridicata si de tehnologie USB Mute & Volume Control.

•    Design modern.  Proiectat pentru sesiuni lungi de jocuri. Setul cu casca inoveaza in forma si sunt confectionate dintr-un material aerisit pentru confort pe tot parcursul noptii! Sunt bine captusite si au un design ergonomic pentru ureche si sunt capabile de diminua zgomotul ambiental

Casti stereo cu USB si jack 3,5 mm cu microfon omnidirectional si control al volumului 

1. Sunet perfect: 
Difuzoarele de inalta fidelitate, de 50 mm, va ofera un sunet viu, plin de dinamism, asigurand o experienta de joc superioara.

2. Confortabil de purtat
Acest casti de jocuri folosesc placute super-moi pentru urechi, confortabile. Sunt fiabile, rezistente la folosinta indelungata. Asigura izolare fonica.

3. Microfon 
Este omnidirectional, are functie de reducere a zgomotului


4. Compatibilitate superioara
Se potriveste pentru cea mai mare parte a dispozitivelor cu porturi de casti / microfon de 3,5 mm.  Potrivite pentru computer, laptop PS4, nou Xbox One, telefon mobil, iPhone, iPad, MP3, MP4, Nintendo.

5.  LED-uri unice
Luminile LED-uri subliniaza atmosfera jocului

PS4:
1. Inainte de conectarea la PS4 va rugam sa testati castile pe telefonul mobil pentru a va asigura ca functioneaza bine 
2. Dupa testare, introduceti conectorul jack-ului de 3.5 mm in portul corespunzator al PS4, apoi apasati lung butonul PS 4

711ht60WYRL._AC_SL1001_.jpg

71kgnSlNYeL._AC_SL1500_.jpg81LjJ02HsUL._AC_SL1500_.jpg717e1I5bxjL._AC_SL1500_.jpg71zDNPAwxqL._AC_SL1500_.jpg

Arata mai mult

Specifications

Culoare Rosu
Tehnologie Cu fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 Hz-20 KHz
Diametru difuzor (mm) 50 mm
Microfon Da
Raza de actiune 2.2 m
Impedanta 16 Ohm

Similar Products