Leírás

VITEZE EXTREME PENTRU FOTOGRAFIEREA ÎN RAFALĂ, TRANSFER RAPID ȘI 4K UHD 

Extreme viteze pentru a prinde cele mai bune fotografii. UHS Video Speed ​​Class 30 (V30) și UHS Speed ​​Class 3 (U3) vă permit să înregistrați în 4K UHD, luând videoclipurile la rezoluția de nivel superior. Disponibil în capacități de stocare de 32 GB-256GB și cu viteze de citire de pana la 90MB / s  pentru transferul rapid, aceste carduri sunt compatibile cu dispozitivele care oferă suport SDHC și SDXC și vin cu o durată de viață de garanție limitată.

EXTREME WRITE SPEEDS DE PÂNĂ LA 60MB / S

Captură rapidă a fotografiilor cu viteze de scriere de până la 60MB / s . Cardurile SDHC Extreme SDHC și SDXC UHS-I vă permit să fotografiați mai multe cadre pe secundă, ceea ce îl face o alegere ideală pentru fotografierea în regim de acțiune rapidă sau în mod continuu.

MAXIMIZAȚI EFICIENȚA CU VITEZE DE CITIRE DE PÂNĂ LA 90 MB / S

Cu viteze de citire extrem de rapide de până la 90MB / s, această cartelă de memorie vă permite să transferați imagini în format de înaltă rezoluție sau videoclipuri de 4K UHD de pe DSLR sau camera video pe computer fără o așteptare lungă.

4K UHD READY

Cu UHS Video Speed ​​Class 30 (V30) pentru carduri de 32 GB-256 GB și cu rating UHS Speed ​​Class 3 (U3) , cardurile SDHC SanDisk Extreme SDHC și SDXC UHS-I vă permit să capturați video neîntrerupt 4K UHD și Full HD. Acest lucru îl face ideal pentru înregistrarea aventurilor în aer liber, excursii de weekend sau evenimente sportive fără caderea cadrelor.

RECUPERARE UȘOARĂ A FIȘIERELOR CU SOFTWARE-UL RESCUEPRO DELUXE

Cardul vine cu o ofertă de descărcare a software-ului pentru descărcarea de software RescuePRO Deluxe. Acest software facilitează recuperarea fișierelor șterse accidental (descărcare necesară).

PROIECTAT PENTRU A REZISTA MEDIILOR EXTREME

Cardurile SDHC SDHC Extreme și SDXC UHS-I sunt rezistente la șocuri, rezistente la temperatură, rezistent la apă și rezistente la radiații X, astfel încât să vă puteți bucura de aventurile dvs. fără să vă faceți griji cu privire la durabilitatea cardului dvs. de memorie.

ALEGEȚI CANTITATEA DE SPAȚIU DE STOCARE DE CARE AVEȚI NEVOIE

Cantitatea de capacitate de care aveți nevoie depinde de tipurile de fișiere pe care le aveți, de cât de mari sunt și de câte sunt. 

GARANŢIE

SanDisk Extreme SDHC și SDXC UHS-I Cardurile sunt susținute de o durată de viață de garanție limitată de 2 ani oferita de distribuitor si de 5 ani oferita de producator.

Speed Class UHS Speed Class Video Speed Class Sustained Write Speed Video Recording Quality
- - v90.png 90MB/s1 8K+ Video
- - v60.png 60MB/s1 8K+ Video
- u3.png v30.png 30MB/s1 4K UHD Video
class10.png u1.png v10.png 10MB/s1 Full HD Video
class8.png - v6.png 6MB/s1 Full HD Video
class4.png - - - HD Video

Arata mai mult

Specifications

Capacitate 128 GB
Tip card de memorie SDXC
Clasa de viteza 10
Rata de transfer la citire (MB/s) 90
Rata de transfer la scriere (MB/s) 40
Standard UHS UHS I U3
Clasa de viteza video V30

Similar Products