Leírás

Cardurile de memorie XQD seria de la Sony sunt concepute pentru a tine pasul cu viteza de fotografiere a camerei dvs. Puteti surprinde mai multe momente decisive si explozii de fotografiere continua chiar si cu DSLR-uri de varf.

Structura extrem de robusta a carcasei. Tehnologiile unice de la Sony maresc rezistenta carcasei pentru a imbunatati durabilitatea, in timp ce pinii de contact incastrati protejeaza impotriva deteriorarii, prafului si socului electrostatic, pentru performanta fiabila chiar si in medii dure.

Concepute pentru profesionistiCardurile de memorie XQD de la Sony sunt rezistente la socuri, la campuri magnetice, antistatice si rezistente la rupere si ofera performanta completa chiar si la temperaturi extreme, la expunere la lumina UV intensa si la aparatele cu raze X din aeroporturi. Concepute pentru uz profesional prelungit, cardurile XQD Sony sunt testate pentru stocare fiabila, oriunde trebuie sa fotografiati.

Inregistrare video 4K fiabilaControlerul unic de la Sony asigura inregistrare video in 4K stabila multumita comunicatiei bidirectionale pentru gestionarea blocajelor de date cu camere compatibile. Un card de 128 GB ofera aproximativ 100 de minute de inregistrare 4K in format XAVC-S (150 Mbps) utilizand camere precum 4K FDR-AX1 de la Sony.

Transfer de date rapid la PCCititorul de carduri SD/XQD si adaptoarele USB de la Sony se potrivesc cel mai bine cardurilor XQD seria si reduc dramatic durata de copiere de siguranta a datelor, pentru un flux de lucru mai eficient. Transferurile sunt de doua ori mai rapide fata de un card CompactFlash.

Arata mai mult

Specifications

Capacitate 240 GB
Tip card de memorie SDXC
Clasa de viteza 10

Similar Products