Leírás

   

 Obiectivul FUJIFILM XF 50-140mm f / 2.8 R LM OIS WR este o lentilă etanșă la conditiile meteo ce acoperă intervalul de distanță focală echivalentă de 76-213 mm și prezintă o diafragmă maximă f / 2.8 constantă. Construit pentru aparatele digitale FUJIFILM X-mount, acest zoom rapid se distinge printr-un design sofisticat, un sistem optic de stabilizare a imaginii extrem de eficient și un sistem Triple Linear Motor AF pentru o performanță rafinată de focalizare.

În ceea ce privește designul optic, această lentilă include cinci elemente de dispersie extrem de reduse și un element Super ED, care reduc aberațiile cromatice și fringerea culorilor pentru o mai mare claritate și acuratețe a culorii. În plus, o acoperire cu Nano-GI a fost aplicată de asemenea elementelor care modifică indicele de refracție între elemente, pentru a minimiza reflexiile de suprafață și pentru a preveni apariția lentilelor și spargerea lentilelor. În plus, o diafragmă rotundă cu șapte bile contribuie la o calitate bokeh plăcută atunci când lucrează cu tehnici de focalizare selectivă.

Teleobiectivul flexibil este conceput pentru camerele Fujifilm X-mount cu format APS-C, fără oglindă, și oferă un interval de distanță focală echivalentă cu 76-213 mm.
Diafragma maximă constantă f / 2.8 oferă o performanță consistentă în întreaga gamă de zoom și excelează atunci când lucrați în condiții de iluminare dificile.
Cinci elemente de dispersie extrem de scăzute și un element Super ED sunt utilizate pentru a reduce în mod semnificativ frecare culori și aberații cromatice, pentru a produce claritate și fidelitate înaltă în întreaga gamă de zoom.
Nano-GI (Gradient Index) a fost aplicat pe elementele lentilelor și modifică indicele de refracție dintre sticlă și aer pentru a suprima mai bine luminozitatea lentilelor și pentru a obține o lumină incidentă diagonală.
O acoperire HT-EBC (Transmittance Electron Beam) a fost aplicată pe întreaga suprafață a fiecărui element pentru a controla ghosting și flare pentru un contrast mai mare și precizie de culoare.
Sistemul de autofocalizare Triple Linear Motor oferă o performanță lină, aproape silențioasă, care este deosebit de benefică pentru aplicațiile video și atunci când lucrează în zone sensibile la zgomot.
Împreună cu un senzor giroscop îmbunătățit și o serie unică de algoritmi, sistemul de stabilizare optică minimizează aspectul mișcării camerei pentru a permite o imagine mai clară atunci când lucrați cu lungimi focale mai mari sau viteze mai mici de declanșare.
Corpul obiectivului încorporează 20 de etanșări distincte pentru a proteja împotriva prafului și umezelii și pentru a permite utilizarea fără îngrijorare în condiții de îngheț și la temperaturi de îngheț până la 14 ° F.
Diafragma cu șapte bile rotunjite contribuie la o calitate plăcută a out-of-focus pentru a beneficia de utilizarea tehnicilor de focalizare selectivă și de adâncime superficială a câmpului.
Un guler de trepied este inclus pentru o montare și o fotografie echilibrată atunci când lucrați pe trepied sau monopod.

       

Arata mai mult

Specifications

Culoare Negru
Utilizare Super Zoom
Tip obiectiv Telephoto Zoom
Stabilizator imagine Stabilizator optic
Tip focalizare Auto focus
Dimensiuni 83 x 176 mm
Unghi de vizualizare 31.7° - 11.6°
Distanta minima de focalizare 100 cm
Diafragma maxima f/2.8

Similar Products