Leírás

Acoperind lungimile focale scurte până la medie, teleobiectivul negru XC 50-230mm f / 4.5-6.7 OIS II de la FUJIFILMeste un zoom de 76-350 mm echivalent pentru a lucra cu o serie de subiecte la distanta, de la portrete la sport. Designul său optic include un element asferic și un element de dispersie extrem de scăzut, care ajută la reducerea diverselor aberații pentru a produce un grad înalt de claritate, claritate și acuratețe a culorii. O acoperire Super EBC a fost aplicată, de asemenea, elementelor individuale pentru a controla flare și fantomă pentru un contrast crescut atunci când lucrați în condiții de iluminare puternice. Completând designul optic este un sistem de stabilizare a imaginii de 3,5 stop, care minimizează aspectul mișcării camerei, pentru a beneficia de fotografierea portabilă. În plus, un motor AF cu trepte asigură performanțe de focalizare rapide și silențioase, iar o diafragmă rotundă cu șapte bile contribuie la o calitate plăcută a bokeh-ului.

Zoom telefotografic este conceput pentru camerele FUJIFILM X-mount fără oglindă și oferă o gamă de distanță focală echivalentă cu 76-350 mm.
Un element de dispersie extrem de scăzut este utilizat pentru a reduce fringerea culorilor și aberațiile cromatice pentru a produce o claritate și o fidelitate de culoare în întreaga gamă de zoom.
Un element asferic controlează distorsiunile și aberațiile sferice, care ajută la îmbunătățirea clarității și realizarea redării mai precise.
Suprafața superioară a EBC a fost aplicată elementelor individuale pentru a reduce inflexibilitatea lentilelor și fantomele pentru îmbunătățirea contrastului și a fidelității culorilor atunci când lucrează în condiții de iluminare puternice.
Motorul pas cu pas oferă performanțe autofocalizate rapide și silențioase, care beneficiază atât de fotografii, cât și de aplicații video.
Stabilizarea optică a imaginii minimizează apariția mișcării camerei cu 3,5 opriri pentru a permite o fotografiere manuală cu viteze mai mici de declanșare.
Diafragma cu șapte bile rotunjite contribuie la o calitate plăcută în afara focului pentru a beneficia de utilizarea tehnicilor de focalizare selectivă și de profunzime a câmpului.

Arata mai mult

Specifications

Culoare Negru
Utilizare Super Zoom
Tip obiectiv Telephoto Zoom
Stabilizator imagine Stabilizator optic
Tip focalizare Auto focus
Dimensiuni 69.5 x 111 mm
Unghi de vizualizare 31.7° - 7.1°
Distanta minima de focalizare 110 cm
Diafragma maxima f /4.5-6.7

Similar Products