Leírás

Un ultrazoom wide caracterizat printr-un design optic luminos și avansat, obiectivul XF 8-16mm f / 2.8 R LM WR de la FUJIFILM este un obiectiv echivalent cu 12-24mm, cu o diafragmă maximă f / 2.8 constantă pentru o performanță consistentă în întreaga gamă de zoom . Dispunerea optică cuprinde șase elemente de dispersie extrem de reduse, incluzând trei elemente ED Super, care ajută la eliminarea practică a erorilor cromatice și a aberatiilor cromatice. Patru elemente asferice sunt, de asemenea, folosite pentru a suprima distorsiunea, curbarea câmpului și aberațiile sferice pentru o mai bună claritate. De asemenea, un strat de acoperire Nano-GI ajută la control pentru un contrast îmbunătățit și o fidelitate a culorilor atunci când lucrează în condiții de iluminare puternice. Completarea opțiunii este un motor liniar rafinat, care oferă performanțe autofocus rapide și silențioase, iar corpul obiectivului este închis în 11 locuri distincte pentru a sprijini munca în încercarea de a face față condițiilor de mediu.

Zoomul panoramic este proiectat pentru camerele FUJIFILM X-mount fără oglindă și oferă un interval de distanță focală echivalentă de 12-24mm.

Diafragma maximă constantă f / 2.8 oferă o performanță consistentă în întreaga gamă de zoom și excelează atunci când lucrați în condiții de iluminare dificile.

Șase elemente de dispersie extrem de scăzute, incluzând trei elemente ED Super, sunt utilizate pentru a reduce în mod semnificativ fringingul de culori și aberațiile cromatice, pentru a obține o claritate și o fidelitate mai mare în întreaga gamă de zoom.

Patru elemente asferice controlează distorsiunea, curbarea câmpului și aberațiile sferice, care ajută la îmbunătățirea clarității și realizarea redării mai precise.

Nano-GI (Gradient Index) a fost aplicat pe elementele lentilelor și modifică indicele de refracție dintre sticlă și aer, pentru a suprima mai bine aprinderea lentilelor și ghirlanda pentru lumina incidentă diagonală.

Sistemul de autofocalizare cu motor liniar oferă o performanță lină, aproape silențioasă, care este deosebit de benefică pentru aplicațiile video și atunci când lucrează în zone sensibile la zgomot.

Corpul obiectivului încorporează etanșări extinse împotriva intemperiilor pentru a proteja împotriva prafului și umezelii și pentru a permite utilizarea fără griji în condiții de îngheț și la temperaturi de îngheț până la 14 ° F.

UPC: 074101038415

Arata mai mult

Specifications

Culoare Negru
Utilizare Fisheye
Tip obiectiv Wide Zoom
Stabilizator imagine Stabilizator optic
Tip focalizare Auto focus
Dimensiuni 88 x 121.5 mm
Unghi de vizualizare 121°- 83.2°
Distanta minima de focalizare 25 cm
Diafragma maxima f/2.8

Similar Products