Descriere

Plita functioneaza prin transmiterea de unde electromagnetice direct asupra vasului, fabricat dintr-un material feros, care astfel se incalzeste rapid, pentru prepararea usoara a mancarurilor. Este cea mai puternica metoda de incalzire, fiind de asemenea instanta.    

Perfecta pentru folosirea zilnica plita cu inductie Akyta este solutia ideala pentu  a face gatitul mult mai placut. Datorita dimensiunilor reduse si a functiilor inteligente, gatitul devine o adevarata placere!

     Este construita  din materiale de inalta calitate, suprafata de gatit fiind realizata din sticla neagra, perfect neteda, ce permite stergerea foarte usoara a lichidelor sau alimentelor.

Cele doua arzatoare prezente permit pregatirea concomitenta a mai multor feluri de mancare.

     Profita de noua tehnologie  pentru a economisi cu pana la 50% energie si timp !

 

AVANTAJE:

  • Nu se pierde caldura – In cazul plitelor cu inductie, transferul de caldura se face direct de la sursa electromagnetica la materialul feros din care este facut vasul. In cazul cuptoarelor cu gaz sau a altor tipuri de cuptoare electrice, energia este intai transformata in caldura, care apoi este directionata inspre vas. Astfel, o mare parte din temperatura (pana la 60%) se pierde inainte de a fi folosita.
  • Instalare usoara – Plita incorporabila cu inductie este foarte subtire si se poate instala direct in blaturile deschise (care nu au un corp de bucatarie sau un cuptor dedesubt). Acest avantaj le face fiabile accesului pentru persoanele cu dizabilitati.
  • Se curata usor – Suprafata de sticla a plitei beneficiaza de o intretinere minima. Aceasta se curata foarte usor, cu ajutorul unei carpe sau a unei lavete umede.
  • Design placut – Sticla neagra a plitei cu inductie are un aspect elegant, facandu-se usor de remarcat fata de alte electrocasnice.
  • Usor de utilizat si de transportat- avand in vedere dimensiunile reduse 
  • Compacta si durabila, ideala pentru uz casnic
  • Multifunctionala- sunt prezente mai multe trepte de putere
  • Prepararea a doua feluri de mancare concomitent- prinutilizarea celor doua suprafete de gatit

 

   UTILIZARE:

- Casnica

  CONTINUT CUTIE:

- Cablu alimentare 1.5 m

- Plita

- Manual de utilizare

 

IMPORTANT:

- Nu folositi aparatul in zone umede!

- Nu lasati copiii in apropierea aparatului