Descriere

Firmware-ul nou Ver.1.10

Modernizările gratuite vor oferi noi funcții, inclusiv "Focus Bracketing" și compatibilitate suplimentară a obiectivelor nou introduse MKX18-55mmT2.9 și MKX50-135mmT2.9.

Imagistica

Aparatul FUJIFILM X-H1 utilizează senzorul CMOS III X-Trans ™ de dimensiune APS-C (24,30 milioane de pixeli, fără filtru low-pass) și motorul de procesare a imaginii de mare viteză X-Processor Pro. Atunci când este utilizat în combinație cu obiectivul FUJINON de înaltă calitate, precum și tehnologia unică de reproducere a culorilor dezvoltată de FUJIFILM cu mai mult de 8 decenii în urmă, FUJIFILM X-H1 produce imagini de calitate remarcabile și de neegalat, înregistrând cele mai bune detalii ale subiectului, textura, structura tridimensională și chiar atmosfera și atmosfera unei anumite scene.

Control

Primul sistem intern de stabilizare a imaginii (IBIS) care aparține unui aparat de fotografiat din seria X, implementează trei accelerometre axiale, trei senzori axiali Gyro și un procesor special dezvoltat cu două procesoare. Combinată, aceasta realizează viteza mare de aproximativ 10.000 de calcule pe secundă. Atunci când este unificat cu mecanisme de compensare, rezultă o calitate a imaginii fără compromisuri și precizie cu performanțe.

Culori

Cu Simulările Filmului, puteți aplica culorile și tonurile care se potrivesc intențiilor dvs. artistice cu imaginile dvs., ca și cum ați alege diferite filme fotografice cu efect special. Fujifilm X-H1 vine cu șaisprezece moduri de filmare, pe care Fujifilm le-a creat în mod unic pe baza filozofiei de prezentare a culorilor și a know-how-ului pe care compania la dezvoltat prin mai mult de 80 de ani de producție de filme.

Film

FUJIFILM X-H1 este prima cameră din seria X care include ETERNA, o idee nouă de filmare simplă pentru filmarea filmelor. Acest mod simulează filmul cinematic, creând culori subevaluate și tonuri de umbre bogate, sporind considerabil libertatea creativă în timpul postprocesării.

Funcţii

Modurile de reducere a mișcării sunt esențiale pentru fotografia sportivă interioară, iar aparatul FUJIFILM X-H1 realizează acest lucru folosind o cameră fără oglindă, permițând o expunere stabilă în timpul efectuării de fotografii chiar și sub iluminare fluorescentă și cu mercur

X Mount Lens

Cele mai recente tehnologii digitale au fost folosite pentru a dezvolta lentile X Mount, care oferă modele optice de înaltă precizie pentru a oferi cea mai bună calitate a imaginii. Liniile actuale ale lentilelor variază de la lentile ultra-unghiulare la super-telefotografice. Aceste lentile oferă cea mai bună calitate a imaginii de la FUJIFILM X-H1.

Sistem

FUJIFILM X-H1 dispune de funcții avansate pentru a sprijini fluxul profesional de lucru, inclusiv funcția de comunicații de date, suportul de iluminare multi-bliț și compatibilitatea cu diferite produse software

Gripul din dotare este folosit pentru plasarea de baterii suplimentare ce maresc autonomia de functionare a aparatului.
Pe dispozitiv se gasesc cele mai importante functii de fotografiere.
Arata mai mult

Specificatii

Culoare Negru
Greutate 0.673 Kg
Altele Dimensiuni: 140x97x85 mm
Tip alimentare Li-Ion
Baterie NP-W126S
Blitz Nu
Rezolutie senzor 24.3 Mpx
Tip senzor ASP-C
Dimensiune senzor 23.5x15.6 mm
Procesor imagine CMOS III si X
Sensibilitate ISO Sensibilitate extinsa la iesire: ISO100 / 125/160/25600/51200
Rezolutie foto 6000 x 4000
Expunere -5.0EV - + 5.0EV, pas 1 / 3EV (film: -2.0EV - + 2.0EV)
Declansare automata 10 sec/ 2 sec
Fotografiere continua Da
Cadre pe secunda 14 fps
Tip memorie SD/SDHC/SDXC
Interfata USB microUSB
Interfata HDMI tip D
Wi-Fi Da
Bluetooth Da
Model aparat X-H1
Ecan LCD 3 inch
Touch Da
Vizor 0,5 inch aprox. 3,69 milioane de puncte Vizor color OLED
Format video MOV (MPEG-4 AVC / H.264, audio: prelevare de semnal PCM liniar / sunet stereo 24 biti / 48 kHz)
Kit Nu

PRODUSE SIMILARE