Descriere

Xiaomi Robot de aspirare Mi Robot Vacuum Mop 2C, 40W, 0.6 l, WI-FI, Alb

Deși este un aspirator robot la preț accesibil, noutatea oferă și un sistem avansat de recunoaștere a peretelui/obiectelor care include un algoritm de scanare VSLAM. Există și o putere de aspirație puternică, care s-a oprit la 2200 pa.

În plus, bateria integrată cu o capacitate de 3200 mAh va oferi o rezistență totală de 110 minute de aspirare, ceea ce este suficient pentru aproximativ 150 m² de spațiu. În plus, noutatea oferă și recunoaștere vizuală îmbunătățită, unde aspiratorul poate captura până la 30 de fotografii ale mediului pe secundă prin intermediul senzorului său.

Datorită acestui lucru, aspiratorul poate identifica obiectele individuale foarte precis și se ciocnește mai puțin în timpul conducerii. Nu lipsește cartografierea convenabilă cu posibilitatea împărțirii camerelor individuale, iar aspiratorul acceptă și zone specifice de curățare sau zone în care nu ar trebui să meargă. Puteți seta aceste zone prin intermediul aplicației mobile Xiaomi Home, care oferă și statistici de vid.

Va multumi si functia de mop, care se realizeaza printr-o carpa antibacteriana. Acest lucru va ajuta la reducerea incidenței bacteriilor și germenilor în casa dvs. Mopul oferă trei moduri de volum de apă. Rezervorul de praf are o capacitate de 600 de mililitri iar rezervorul de apă are atunci 200 de mililitri.

Specificații tehnice

Dimensiuni: 353 × 350 × 81,5 mm

Dimensiuni stație de încărcare: 130 × 126 × 93 mm

Greutate totală a aspiratorului: 3,3 kg

Consum de energie electrica: 40 W

Putere de aspirare: 2200 pa

Algoritm de scanare: VSLAM

Link către aplicația mobilă: da (Xiaomi Home)

Funcția mop: da (3 nivele)

Capacitate recipient praf: 600 ml

Capacitate rezervor apă: 200 ml

Baterie: 3200 mAh (110 minute / 150 m²)

Arata mai mult