Descriere

Boxa portabila Akyta AB131 cu power bank de 4000 mah

  • Autonomie. Boxele fara fir Akyta AB131 au o autonomie sporita avand bateria de 300mAh. La acestea primiti suplimentar un acumulator extern pentru incarcarea bateriei boxelor si pentru prelungirea duratei de redare a muzicii de peste 5 ori, ajungandu-se la peste 15-18 ore de auditie neintrerupta.
  • Calitate. Sunetul este clar, beneficiind de driverele difuzoarelor de 40mm, superBass si Passive. Putere. Boxa Bluetooth Akyta AB131 de 3W, o putere incredibila raportata la dimensiunea boxei.
  • Conexiune. Conexiunea fara fara fir la dispozitivele ce dispun de tehnologie Bluetooth se realizeaza rapid si este dublata de posibilitatea de a conecta si device-uri cu fir, boxele fiind dotate si cu cablu de conectare cu mufa jack de 3.5".

Utilizare

1. Redare muzica. Puteti reda muzica in boxa utilizand telefonul, tableta, computerul sau MP3-ul. Mai mult, muzica poate fi redata si direct de pe cardul de memorie microSD.

2. Convorbiri telefonice. Boxa este prevazuta cu microfon integrat, astfel ca puteti sa o folositi si pentru convorbirile telefonice, pe Skype, etc.(cu conectare in prealabil la device-ul dorit).

Arata mai mult

Specificatii

Culoare Argintiu/Albastru
Conectare Bluetooth, Jack 3.5, USB, card microSD
Tehnologie Fara fir
Frecventa de raspuns (Hz) 120Hz-20KHz
Diametru difuzor (mm) 40
Microfon Da
Raza de actiune 10 m
Altele 1 cablu AUX 3,5 mm, 1xUSB
Utilizare Multimedia
Impedanta 4Ohm
Putere satelit RMS (W) 3W
Dimensiune sateliti (W x D x H mm) 59x59x52
Baterie 300 mah
Putere (W) 3W