Descriere

E

Cardurile de memorie SanDisk microSD ofera o modalitate usoara si accesibila pentru a extinde memoria dispozitivului dvs. mobil. Disponibil in capacitate de 4-32GB, aceste carduri va ofera spatiu de stocare suplimentar pentru fotografiile preferate si chiar filme HD.
   
Extinde memoria dispozitivului dvs.

Aceste carduri adauga instant spatiu suplimentar de stocare pentru orice dispozitiv cu microSD slot. Extindeti memoria smartphone-ului sau tabletei pentru a putea captura mai multe fotografii, videoclipuri, pentru a stoca mai multe fisiere si pentru a te bucura de muzica ta preferata oriunde mergi.

   
Filmeaza videoclipuri HD

Aceste carduri sunt complet compatibile cu smartphone-urile, laptopurile, tabletele sau orice alte dispozitive cu slot microSD si sunt capabile sa filmeze ore intregi la o rezolutie video HD (720p).

   

Design durabil

Proiectat si testat pentru a rezista celor mai dure conditii, capacitatile de cardurilor 16 - 256 GB sunt rezistent la apa, socuri, si raze X. Se poate opera la temperaturi variind de la -13 la 185 grade Fahrenheit, astfel incat sa puteti surprinde cadrul perfect in aproape orice climat.

 

Arata mai mult

Specificatii

Capacitate 16 GB
Tip card de memorie microSD
Clasa de viteza 4

PRODUSE SIMILARE