RECOMANDAT IMPREUNA CU

Descriere

Card de memorie Samsung Micro-SDHC EVO Plus 64GB

Cartelă de memorie Samsung 64GB microSDXC EVO Plus cu adaptor

Cu o viteză și fiabilitate uimitoare, cardul de memorie Samsung 64GB microSDXC EVO Plus vă permite să profitați la maximum de dispozitivele dvs. Viteze de citire și scriere ultra-rapide de până la 100 MB / s și 20 MB / s, păstrează datele dvs. în siguranță împotriva umiditatii, a temperaturilor extreme și a altor condiții dure. Simțiți-vă încrezători pentru a captura, stoca și transfera videoclipuri UHD 4K, fotografii, muzică și alte fișiere mari fără efort. Amintirile și aventurile tale sunt de neînlocuit și acum de neuitat.

Pur și simplu cardul potrivit

Mai mult spațiu și viteză mai mare. Eliberați-vă dispozitivele cu cea mai mare capacitate și cea mai mare viteză de citire din clasa sa, perfecte pentru videoclipuri 4K UHD. * Cu o performanță și fiabilitate uimitoare, EVO Plus vă permite să capturați și să salvați toate amintirile dvs. prețioase.

* Suport video 4K UHD pentru carduri de 512 GB, 256 GB și 128 GB. Compatibilitatea dispozitivului gazdă poate varia.

Îndepliniți-vă nevoia de viteză

Înregistrați și redați videoclipuri 4K UHD fără probleme. Cu o viteză de citire super rapidă de până la 100 MB / s, 64 GB EVO Plus vă permite să transferați un videoclip de 3 GB pe notebook în doar 38 de secunde.

* Înregistrați fotografii și videoclipuri impecabile de înaltă calitate și partajați-le pe toate într-o clipă.

* Viteza de citire de mai sus se bazează pe teste interne efectuate în condiții controlate. Viteza reală poate varia în funcție de capacitatea cardului.

Capacitate mai mare

Nu vă mai faceți griji niciodată in legatura cu spațiul de stocare. Cu o cantitate masivă de stocare, 128 GB sunt suficienți pentru 6 ore de videoclip 4K UHD, 20 de ore de videoclip Full HD sau 37.600 de fotografii sau 19.400 de melodii. de asemenea.

*  se bazează pe teste interne efectuate cu Samsung Galaxy S7 ca dispozitiv gazdă și în ipoteza că capacitatea medie reală de stocare este de 93,1% din capacitatea etichetată. Capacitatea reală de stocare poate fi mai mică decât capacitatea etichetată.

Arata mai mult

Specificatii

Capacitate 64 GB
Tip card de memorie microSDXC
Clasa de viteza 10
Rata de transfer la citire (MB/s) 100
Rata de transfer la scriere (MB/s) 20
Adaptor SD Da
Standard UHS UHS I U3

Sistem 2.1 Akyta AB-3760

Sunet puternic si clar. Conexiune bluetooth, jack, card si USB

PRODUSE SIMILARE