Descriere

Utilizare:

  • călătorii
  • TV
  • PC
  • telefoane

AVANTAJE: 

  •       Tehnologie ANC . Tehnologia hibridă de anulare a zgomotului activ blochează zgomotul ambiental, ceea ce vă permite să vă bucurați mai mult de muzică și să simțiți o conexiune mai puternică cu aceasta ori de câte ori doriti.     
  •     Sunet Superior. Calitatea excepțională a sunetului este oferită de drivere personalizate de 40 mm, pentru a vă bucura de un sunet curat, clar și bogat, cu detalii minunate, fără a fi deranjat de zgomot.
  •     Ascultați mai mult.  Acumulatorul reîncărcabil oferă până la 18 ore de redare per încărcare atunci când ascultați fără fir și liber. Sau, cu cablul audio inclus, acesta redă muzică cu ANC timp de 40 de ore.
  •     Companion de călătorie.  Designul este conceput pentru o potrivire confortabilă. Castile se rotesc în plan orizontal pentru a fi ambalate ușor în cutia de transport furnizată. Produsul este creat să vă însoțească oriunde.
  •     Ce contine cutia. Mixcder E8 Căști fără fir ANC, cablu audio de 3,5 mm, Cablu de încărcare, Carcasă, Manual de utilizare, Garanția 24 luni, suport producator pe toată durata vieții și servicii prietenoase pentru clienți.

 Mixcder Active Noise Canceling 


Cu Mixcder E8 căști active de anulare a zgomotului, totul funcționează într-o armonie perfectă cu mediul înconjurător și modul în care ascultați în mod natural muzica. Combinați comenzile intuitive cu un design ergonomic și o performanță acustică excelentă în clasă și aveți ceva unic: un set de căști fără fir care transformă modul în care vă simțiți și vă bucurați de muzică. Fit reglabil pentru confortul durabil 

Căștile cu anulare a zgomotului Mixcard cu căști pivotante și o bandă ajustabilă, asigură un confort de durată. Designul rotativ și extensibil asigură o potrivire confortabilă. Cârligele se învârteau în plan pentru a fi ambalate ușor în cutia de transport furnizată. Este creat să vă însoțească oriunde. 

Durata de redare a muzicii incontinuu, timp de 20 de ore Mixcder E8 Căștile Bluetooth over-head cu baterie reîncărcabilă oferă până la 20 de ore de redare per încărcare atunci când ascultați fără fir . Sau, cu cablul audio inclus, acesta redă muzică cu ANC timp de 40 de ore. 

Cele 2 drivere cu diafragmă mare Driverele de 40 mm produc un sunet echilibrat și puternic, care va oferi muzicii dvs. cea mai bună redare posibilă. Apeluri telefonice

Căștile Mixcder E8 oferă un microfon încorporat de înaltă calitate pentru apeluri hands-free, ceea ce vă ajută să vă eliberați de cabluri. Conexiune clară și clară în ambele sensuri prin căști. 

ATENTIE:
1. Se recomandă o încărcare completă pentru prima utilizare. 
2. Timpul de redare variază în funcție de nivelul volumului și de conținutul audio. 
3. Microfonul nu poate funcționa când este utilizat ca căști cu fir. 
4. Atunci când volumul atinge nivelul maxim, va exista un ton de avertizare. 
5. Funcția ANC funcționează chiar și în modul cablat. 

CONTINUT CUTIE

Casti Mixcder E8 cu sistem de anulare a zgomotului, 1x cablu audio 3,5 mm, 1x cablu USB micro, 1x manual de utilizare, 1x cutie pentru transport. 

619iwfzDwIL._AC_SL1500_.jpg615ufU0WQoL._AC_SL1500_.jpg71OBQGWvTeL._AC_SL1500_.jpg81ZritEFxxL._AC_SL1500_.jpg71Mm9irstPL._AC_SL1500_.jpg

Arata mai mult

Specificatii

Culoare Negru
Conectare Bluetooth
Tehnologie Fara fir
Segment Headphones
Frecventa de raspuns (Hz) 20 Hz-20 KHz
Diametru difuzor (mm) 40
Microfon Da
Raza de actiune 10 m

PRODUSE SIMILARE