Descriere

AVANTAJE:

  • Experienta de joc imbunatatita: cu un driver de 50 mm de inalta precizie, aceasta casca ps4 ofera un sunet surround 7. 1 incredibil ce va aduce un sunet viu inregistrat, sunet de soc. Perfect pentru toate jocurile si muzica, puteti distinge cu usurinta sunetul inamicilor, cum ar fi pasii, focul de arma, etc
  • Casti confortabile pentru jocuri la moda: materiale usoare si proiectate cu banda reglabila si casti cu acoperire completa, cu spuma moale cu memorie, va ofera o experienta de purtare confortabila superioara si va asigura sesiuni de joc pe termen lung, fara stres. Vine cu un cablu de 2. 2 m, este suficient de lung pentru a va putea juca, de exemplu, de pe canapea.
  • Compatibilitate universala: setul de casti ONIKUMA K10 PRO cu o mufa audio 2-in-1 de 3. 5mm ce este compatibil cu PC, controler PS4, controler Xbox One, Nintendo Switch (audio), Nintendo New 3DS LL / 3DS (audio), Nintendo 3DS LL / 3DS (audio), (Va rugam sa retineti ca aveti nevoie de un adaptor Microsoft suplimentar (nu este inclus) atunci cand va conectati la un controler Xbox One de o versiune veche.
  • Tehnologie de anulare a zgomotului: aceasta casca xbox one este echipata cu un microfon sensibil si tehnologie de anulare a zgomotului adaptata. Poate reduce efectiv zgomotul si va poate oferi o conversatie clara si clara cu prietenii. Si puteti regla volumul vocal in timp util sau puteti opri microfonul prin intermediul controlerului vocal de pe cablu.

Arata mai mult

Specificatii

Conectare USB
Tehnologie Cu fir
Segment Gaming

PRODUSE SIMILARE