Descriere

Avantaje:

  • Microfon reglabil de anulare a zgomotului: setul cu casca ONIKUMA PS4 este reglabil omnidirectional si flexibil pentru a prelua vocea la 360 de grade. Control audio extern: butonul de oprire a sunetului si controlul volumului gazduit pe sarma impletita durabila de inalta calitate sunt proiectate convenabil pentru o reglare rapida si convenabila. Echipat cu cabluri si articulatii foarte puternice, setul cu casca ONIKUMA Gaming (casti Gaming) are o durabilitate de lunga durata.
  • Experienta de joc extraordinara: Setul cu casca ONIKUMA k5-camo (setul cu casca pentru computer) va aduce un sunet clar pentru bombardamente, impuscaturi, pasi, pasari in zbor. Cu sunetul clar de 7. 1 Efect surround virtual, driverul de inalta calitate de 50 mm cu magneti de neodim ofera un bas super curat. Perfect pentru diverse jocuri precum Halo 5 Guardians, Metal Gear Solid, Call of Duty, Star Wars Battlefront, Overwatch.
  • Usor si confortabil: Conceput si proiectat pentru confort usor, cu cupe proteice ergonomice si durabile, banda retractabila pentru cap, banda flexibila si potrivita, aceasta casca ps4 (casti de jocuri) este ideala pentru jucatorii care cauta un confort mare. Castile avansate ​​sunt moi, produse pe baza conceptelor de ergonomie, vor mentine capul si urechile jucatorilor in sesiunile de jocuri mai lungi.
  • Compatibil cu mai multe platforme: set de casti ONIKUMA (set de casti pentru PC) cu microfon suporta PS4, PS4 Pro / Slim, PC, Nintendo Switch / 3DS, PSP, Mac, dispozitiv IOS / Android, laptop, PC (Win7, Win8, Win10), iPad sau telefon mobil cu mufa de 3,5 mm etc. Va rugam sa retineti ca aveti nevoie de un adaptor Microsoft suplimentar (nu este inclus) atunci cand va conectati cu un controler de versiune veche.

Arata mai mult

Specificatii

Culoare Gri
Tehnologie Cu fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 Hz-20 KHz
Diametru difuzor (mm) 50
Microfon Da
Raza de actiune 2.2 m
Impedanta 16 Ohm

PRODUSE SIMILARE