Descriere
Plita cu inductie, 8 functii, Akyta, cu prelungitor cablu 5m
Plita moderna, cu inductie, de mare putere, 2000W. Controlul tactil si ecranul digital va permit o experienta deosebit de placuta in arta gatitului.
Cabu de alimentare de 5m, perfect pentru a alimenta plita si de la prize mai indepartate de locul in care doriti a plasa dispozitivul.
AVANTAJE:
1. Consum redus- nimic nu se pierde, totul se transformă. Marele avantaj de a încălzi vasul prin unde electromagnetice este că toată energia termică ajunge exclusiv în vas și în alimentele din el. Nu irosești căldura și nici nu transformi bucătăria într-o saună atunci când gătești ceva timp îndelungat. La final vei observa că timpul de gătire a mâncării este mai redus, la fel și consumul de energie electrică.
2. Siguranță- suprafața plitei nu se încălzește, deci nu este un pericol la atingere, in special copiii. Câmpul magnetic produce căldura direct pe fundul vasului și nu înfierbântă nimic din exteriorul acestuia. Vei descoperi că plita se încălzește strict sub suprafața vasului adică doar acolo unde are loc contactul fizic. Așadar, dacă nu există contact cu materialul feros, plita rămâne rece chiar dacă este pornită.
3. Design elegant- plita cu inducție câștigă orice concurs de frumusețe între aparate de gătit, datorită liniilor simple și elegante, finisajului neted, panoului de control de tip touch și afișajului electronic. Curățarea se face și ea mai ușor decât la orice alt tip de plită, având o suprafață netedă, fără grătare și alte obstacole în zonele de gătit.
- Alimentare: 230 V, 50 Hz
- Putere: 2000 W
- Suprafata de gatit: sticla cristal negru, cu un diametru de 19.50 cm
- 50% economie de timp, in comparatie cu plita cu incalzire electrica
- Detectarea automata a vaselor de gatit
- Oprirea automata in cazul in care vasul nu este pe plita
- Controlul temperaturii intre 60 ° C-270 ° C
- 8 functii speciale de gatit
- 8 nivele de incalzire
- Panou de control tactil cu afisaj mare
- Timer cu semnal de oprire
- Stabilitate foarte buna
Specificatii
Tip plita | Cu inductie |
Tip plita | Electrica |
Numar arzatoare | un arzator |
Documente asociate
Recenzii
ADAUGA O RECENZIEFoarte multumit de produs! Functioneaza extraordinar. Si comanda a ajuns in 24 de ore. Felicitari
Exact ce aveam nevoie
O folosim pe terasă, nu în casă.
Prima oară am încercat o plita electrica clasică (fără inducție) cu o putere asemănătoare.
Aceea am returnat-o după prima probă, încălzea insuficient.
Aceasta este a 2-a plita cumpărată și folosită pentru prăjit cartofi, șnițele, pește s. A. M. D.
Își face treaba foarte bine.
Recomand.
Merita banii.
Mi-a luat prietena una, pt casa de vacanta. Trebuie ceva de fier pus pe ea ca nu face nimic la vasele de sticla. Fierbe super repede fasole, cartofi, paste. E un lucru "a must have" la o cabana sau o casa de vacanta, unde nu se vrea aragaz cu butelie. Nu stiu cati ani poate fi folosita dar pana acum e totul bine, isi merita banii fara probleme.
Functioneaza mult mai bine decat m-am asteptat.
Achizitie verificata
Am dorit un produs pe care sa gatesc fara sa ma topesc in bucatarie.
Inainte de a cumpara am citit cate ceva despre plitele cu inductie si m-am cam speriat ca nu o sa functioneze cu oalele mele, dar, cu exceptia celor de aluminiu pe care stiam sigur ca nu le voi putea folosi, merge cu orice.
O oala emailata obisnuita de 10 lei si 5 litri fierbe in circa 5-7 minute la 1000W iar apoi, acoperita, o pot lasa la 200 sa fiarba domol. Daca vreau sa fiarba un pic mai tare, o pun la 500W. Asta acum, vara, iarna, probabil sunt alte intervale de fierbere si trepte de putere, dar atunci pot gati pe aragaz.
La prajit, 3 copane de pui refrigerate in jumatate de litru de ulei sunt gata in 7-8 minute la 100 grade daca le doriti mai suculente, sau la 130 daca le doriti bine rumenite si mai crocante. Am incercat si varianta la 160 grade dar se cam prind pe fund, daca aveti cratita cu sita inauntru (eu am pierdut-o pe a mea) 160 e mai bine. Pentru cele congelate, 100 grade mai intai, altfel vor ramane nefacute in interior.
Casrtofii prajiti nu merg decat cu sita interioara (sa nu stea pe fund) altfel se ard si lipesc chiar si cu teflan, pentru ca un asemenea aparat functioneaza prin incingerea fundului cratitei.
Caldura degajata e minima, evident, aburii de la fiert sunt la 100 grade, nu este recomandabil sa faceti fasole si chiar si ciorbele sunt la limita, dar pentru fiert oua, cartofi, paste, lapte, etc, e perfecta, se curata foate usor, face treaba repede si nu degajeaza foarte multa caldura.
Se incalzeste foarte repede, merge cu orice tigaie. O achizitie foarte utila - am facut si oua,bacon, clatite pe ea.
Recomand