Garantie

Conditii de garantie

Toate produsele comercializate de Gimex Solutions si Xtend International beneficiaza de garantie pentru o perioada de 24 luni de la data achizitiei.


ATENTIE!

NU fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite, etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Reclamatiile vor fi luate in considerare daca sunt respectate urmatoarele conditii:

1. Cererea RMA se va inregistra pe site aici.

2. Produsul trebuie sa ajunga in service, la adresa Strada Renasterii nr 12, sector 1 Bucuresti, in termen de maximum 7 zile de la transmiterea cererii RMA.

3. In cazul in care ati comandat pe site-ul akyta.ro nu este obligatoriu sa prezentati certificatul de garantie sau factura, noi avand aceste informatii.

Certificatul de garantie Gimex Solutions se poate descarca aici.

Pe colet trebuie trecute:

1. Numarul si data comenzii

2. Numarul de telefon 0745034341 (numarul la care putem fi contactati de curier in ziua livrarii)

Certificatul de garantie Gimex Solutions se poate descarca aici.

Program service  Luni - Vineri 10.00 - 14.00