Descriere

Imprimanta pentru smartphone Fujifilm Link Wide Negru

Construită pentru a imprima imagini late de 2,4 x 3,9 inchi, imprimanta pentru smartphone INSTAX Link Wide  de la FUJIFILM vă permite să surprindeți mai mult in cadru și oferă o formă eleganta și compacta precum și conectivitate Bluetooth. Aplicația sa, pe care o puteti descarca de pe Internet permite utilizatorilor să personalizeze, să editeze, și sa imprime fotografii în formatele JPEG, PNG, HEIF și DNG. .

 Instrumentele de editare disponibile includ decuparea, filtrele, colajele și posibilitatea de a adăuga text. Utilizatorii vor avea, de asemenea, acces la 100 de tipuri de autocolante și 1500 de emoji-uri diferite. 30 de șabloane disponibile poate fi editat în ceea ce privește culoarea, conținutul textului, culoarea, poziția fontului, dimensiunea, în timp ce calitatea generală a imprimării poate fi variată cu modurile „INSTAX-Rich” sau „INSTAX-Natural”. 

O altă caracteristică unică este QR Print Mode, care imprimă un cod QR pe ​​fotografia ta care poate fi legat de un mesaj audio, o pagină web, text, o invitație și multe altele.

Caracteristici generale

  • Simplu și ușor de utilizat
  • Imprimă imagini de dimensiuni mari de 2,4 x 3,9 inchi pentru a surprinde mai mult moment
  • Formă eleganta și compacta
  • Conectivitate Bluetooth 4.2
  • Imprimați fotografii din videoclipuri

Imprimanta pentru smartphone INSTAX Link Wide de la FUJIFILM este alimentată cu o baterie internă litiu-ion care poate imprima până la 100 de imagini când este complet încărcată. Reîncărcarea durează 80-120 de minute, în funcție de temperatură și de nivelul rămas al bateriei. Este inclus un cablu USB de 11,8 inchi, un suport și o curea.

Arata mai mult

PRODUSE SIMILARE