Descriere

Vrei să te bucuri de sunetul preferat oriunde și oricând? Boxa portabilă Bluetooth Akyta AB-210 este alegerea perfectă pentru tine! Această boxă de înaltă putere utilizează o tehnologie inovatoare cu doi sateliți de 3W pentru a oferi un sunet clar și de calitate superioară, cu un bas accentuat și efect de ecou. Vei putea să te bucuri de muzica preferată la un nivel de confort ridicat, fără distorsiuni.

Designul compact al boxei AB-210 se potrivește cu ușurință în orice geantă, astfel încât să o poți lua cu tine oriunde dorești. De asemenea, boxa este compatibilă cu toate dispozitivele care suportă transferul prin Bluetooth, inclusiv iPhone, iPad, dispozitive Android, PC-uri și laptop-uri.

Cu o gamă largă de frecvențe cuprinse între 120 Hz și 20000Hz, boxa Akyta AB-210 poate reda atât frecvențe joase, cât și înalte, la un volum maxim incredibil de clar. Pentru a începe să te bucuri de sunetul perfect, asigură-te că încarci boxa înainte de prima utilizare.

În cutia boxei vei găsi atât boxa, cât și un cablu de alimentare, astfel încât să poți începe să te bucuri de sunetul preferat imediat ce o primești. Alege boxa portabilă Bluetooth Akyta AB-210 și fii gata să te bucuri de sunetul perfect oriunde și oricând!

AC_B210_cutie.jpg

Arata mai mult

Specificatii

Culoare Negru
Conectare Bluetooth
Tehnologie Fara fir
Frecventa de raspuns (Hz) 120Hz-20Khz
Greutate 0.2 kg
Putere RMS (W) 2x3W
Tip alimentare 5V
Utilizare Multimedia
Impedanta 4Ohm
AM / FM Da
Dimensiune sateliti (W x D x H mm) 168x70x35
Baterie 1200mah
Cai 2
Putere (W) 6W

PRODUSE SIMILARE