Descriere

Card de memorie Sandisk microSDXC 128 GB, Extreme Pro, R200 MB/s, W140 MB/s

Suficient de rapid pentru a tine pasul cu actiunea

Obtineti viteze extreme de pe un card de memorie microSDXC pentru transfer rapid, performanta a aplicatiei si 4K UHD. Ideal pentru smartphone-ul tau Android, camere de actiune sau drone, acest card microSD SDXC Extreme Pro de inalta performanta inregistreaza video 4K UHD, video Full HD si fotografii de inalta rezolutie. Cardul de memorie SanDisk Extreme PRO microSDXC super-rapid atinge viteze de citire de pana la 200 MB/s si scrie cu pana la 140 MB/s.   Plus ca este clasificat A2, astfel incat sa puteti obtine performante rapide ale aplicatiilor pentru o experienta exceptionala pe smartphone. 

Imbunatatiti-va eficienta fluxului de lucru

Cu Tehnologia SanDisk QuickFlow, acest card optimizeaza performanta pentru descarcarile media care economisesc timp, cu viteze rapide de citire de pana la 200 MB/s (64 GB - 1 TB). Asociati-va cu SanDisk Professional PRO-READER SD si microSD™ pentru a obtine viteze maxime (vandute separat).

Viteze de scriere de pana la 140 MB/s

Captati fotografii cu actiune rapida sau inregistrati videoclipuri 4K UHD cu viteze de scriere de pana la 140 MB/s. Cardul SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-I va permite sa fotografiati mai mult si mai rapid.

Excelent pentru captarea videoclipurilor 4K UHD

Ideal pentru inregistrarea aventurilor in aer liber, excursii de weekend sau evenimente sportive fara a sari peste cadre. Cu pana la 1 TB 1 , cardul SanDisk Extreme PRO microSD UHS-I va permite sa capturati videoclipuri 4K UHD si Full HD neintrerupte cu UHS Speed ​​Class 3 (U3) si Video Speed ​​Class 30 (V30).

Incarcati aplicatiile mai rapid cu A2

Obtineti performanta mai rapida a aplicatiei pentru o experienta remarcabila pe smartphone datorita specificatiei A2 a cardului microSD SanDisk Extreme PRO .

Design durabil pentru utilizare in medii extreme

Cardurile SanDisk Extreme PRO microSDHC si microSDXCUHS-I sunt rezistente la socuri, la temperatura, la apa si la raze X, astfel incat sa va puteti bucura de aventurile fara sa va faceti griji cu privire la durabilitatea memoriei dvs.

Arata mai mult

Specificatii

Capacitate 128 GB
Tip card de memorie SDXC
Rata de transfer la citire (MB/s) 200
Rata de transfer la scriere (MB/s) 90
Standard UHS UHS I U3
Clasa de viteza video A2

PRODUSE SIMILARE