Descriere

 

Card de memorie SanDisk Extreme Pro SDXC 128GB R200MB/s W140MB/s

Imbunatatiti-va eficienta fluxului de lucru

Cu Tehnologia SanDisk QuickFlow, acest card optimizeaza performanta pentru descarcarea media care economiseste timp, cu viteze de transfer rapide de pana la 200 MB/s (64 GB - 1 TB). Asociati-va cu SanDisk Professional PRO-READER SD si microSD pentru a obtine viteze maxime (vandute separat).

Viteze de fotografiere de pana la 140 MB/s

Cu viteze de fotografiere de pana la 90 MB/s  , cardul este perfect pentru a surprinde actiunea asa cum se intampla, fara a rata nimic

Perfect pentru videoclipuri 4K UHD

Uneori, viteza este ceea ce ai nevoie. Cardul SanDisk Extreme PRO SD UHS-I ofera performanta de a captura videoclipuri 4K UHD  uluitoare, neintrerupte .

Fotografii uimitoare in modul rafala secvential

Evaluata UHS Speed Class 3 (U3) si Video Speed Class 30 (V30) , cardul SanDisk Extreme PRO SD UHS-I va permite sa faceti fotografii in rafala secventiala fara a rata nicio ritm

Durabilitate pe care te poti baza.

Construita si testata in conditii dure, cardul SanDisk Extreme PRO SD UHS-I este rezistent la temperatura, la apa, la socuri si la raze X.

Recuperati imaginile pe care le-ati sters accidental

Include o oferta pentru software-ul de recuperare a datelor RescuePRO Deluxe de 2 ani , care va permite sa restaurati imaginile pe care le-ati sters accidental.

Arata mai mult

Specificatii

Capacitate 128 GB
Tip card de memorie SDXC
Clasa de viteza 10
Rata de transfer la citire (MB/s) 200
Rata de transfer la scriere (MB/s) 90
Standard UHS UHS I U3

PRODUSE SIMILARE