Descriere

ECONOMISITI TIMP PENTRU TRANSFERUL CONTINUTULUI

Viteze rapide de citire de pana la 200MB / s va permit sa transferati 1000 de fotografii de inalta rezolutie si 30 de minute de video 4K (24GB) in mai putin de 3 minute.

 

SCRIE VITEZE DE PANA LA 90MB / S

Captati fotografii rapide sau fotografiati 4K UHD video cu viteze de scriere de pana la 140MB / s. Cardul SanDisk Extreme ® PRO microSDXC ™ UHS-I va permite sa fotografiati mai mult si mai repede.

 

MARE PENTRU CAPTURAREA VIDEOCLIPULUI 4K UHD

Ideal pentru inregistrarea aventurilor in aer liber, a calatoriilor de weekend sau a evenimentelor sportive fara a sari peste cadre. Cu pana la 400GB , SanDisk Extreme ® cartela microSD ™ PRO UHS-I permite captura neintrerupta 4K UHD si video Full HD cu sale UHS Speed Class 3 (U3) si 30 (V30) ale clasei de viteza video.

 

APLICATII  MAI RAPIDE CU A2

Obtineti performante mai bune pentru aplicatii si o experienta superioara pe smartphone datorita SanDisk Extreme ® PRO A2

 

DURABIL, PENTRU UTILIZARE IN MEDII EXTREME

SanDisk Extreme ® PRO microSDHC ™ si microSDXC ™ UHS-I  sunt rezistent la socuri, temperatura ridicata, rezistent la apa si raze X, astfel incat va puteti bucura de aventurile voastre , fara griji cu privire la durabilitatea cardului de memorie.

Arata mai mult

Specificatii

Capacitate 1 TB
Tip card de memorie microSDXC
Rata de transfer la citire (MB/s) 200
Rata de transfer la scriere (MB/s) 140
Standard UHS UHS I U3

PRODUSE SIMILARE