Descriere

AVANTAJE: 

  •   SISTEM ANC (ACTIVE NOISE CANCELING): Anularea eficientă a zgomotului de fundal și căștile proiectate inteligent vă vor permite să vă bucurați de calitatea pură a muzicii preferate. Pot fi folosite atat în interior cat și în aer liber. Cipul CSR pentru stabilirea conexiunii Bluetooth este de calitate înalt, iar difuzoarele de 40mm vă oferă, de asemenea, o calitate a sunetului fără egal.

  • TEXTURA SI CARACTERISTICILE MATERIALELOR: Captuseala confectionata din materiale prietenoase asigura confortul purtarii pe termen lung; designul este potrivit pentru ureche cu forma curbata, ceea ce-i confera un plus de ergonomie.

  • CASTI PLIABILE. Design special pentru a permite rotatia si plierea cupelor si pentru stocarea ușoară a căștilor. De asemenea, asigura portabilitatea castilor in călătorii!

  • CONVORBIRI TELEFONICE: Conexiunea wireless cu microfon încorporat și tehnologia CVC6.0 asigura controlul suporturilor media și a apelurilor telefonice. Lăsați acest set de căști fără fir să vă elibereze mâinile. ATENTIE: Microfonul funcționează numai în modul wireless. 

  • AUTONOMIE INDELUNGATA: Echipate cu tehnologia Bluetooth V4.0, ușor de conectat cu telefonul inteligent, tableta sau laptopul dvs., permite mai mult de 18 ore de utilizare. Baterie ncorporata este de 500 mAh. Dotat cu cablu audio stereo și mod dual wireless pentru dispozitive iPhone, Android, PC și TV

  • GARANȚIE: 24 luni

ATENTIE:
1. Se recomandă o încărcare completă pentru prima utilizare. 
2. Timpul de redare variază în funcție de nivelul volumului și de conținutul audio. 
3. Microfonul nu poate funcționa când este utilizat ca căști cu fir. 
4. Atunci când volumul atinge nivelul maxim, va exista un ton de avertizare. 

5. Funcția ANC funcționează chiar și în modul cablat. 

CONTINUT CUTIE

Arata mai mult

Specificatii

Culoare Negru
Conectare Bluetooth
Tehnologie Fara fir
Segment Headphones
Frecventa de raspuns (Hz) 20 Hz-20 KHz
Diametru difuzor (mm) 40
Microfon Da
Raza de actiune 10 m

PRODUSE SIMILARE