Descriere

Casti audio Ausdom SPORT TW01, in-ear Bluetooth 5.0, true wireless

  • Bucurati-va de un sunet superior cu Buletooth 5.0. Cu calitatea superioara a sunetului superioara a materialului compozit al diafragmei si ambalate in cele mai recente tehnologii Bluetooth 5.0, castile fara fir Ausdom va ofera sunet HiFi stereo 3D in viteza de transmisie rapida si stabila de pana la 33 m (10 m) departe.
  • Functioneaza in mo Single sau Twin si se conecteaza instant. Ausdom Wireless Earbuds cu un buton multifunctional, puteti reda / intrerupe, piesa anterioara / urmatoarea si puteti raspunde / inchide apelurile telefonice. Puteti lucra in tandem cu un prieten atuni cand doriti sa ascultati aceleasi piese audio, la sala, la jogging sau la volan.
  • Calitate sunet HD & Dual. Cu tehnologie de ultima ora si designul special al antenei, castile Ausdom fara fir ofera un sunet puternic de bass puternic, cu detalii muzicale superbe si voce clara, stereo 3D sau muzica Hifi, 
  • Durata de redare de 15H cu dispozitivul de incarcare. Cu consumul de energie redus masiv prin tehnologia Bluetooth 5.0, castile Bluetooth Ausdom pot sa mentina timpul de redare de 5 ore odata incarcat complet, iar carcasa de incarcare poate incarca suplimentar 3 ori.

Modul single:
A. Treziti castile scotand-o din carcasa de incarcare. Intra in modul de asociere direct cu o solicitare. LED-ul clipeste albastru si rosu alternativ.
B. Porniti Bluetooth pe dispozitiv. Cand AUSDOM TW01 apare pe lista Bluetooth, faceti clic pe acesta pentru a va conecta.
C. Daca ati legat anterior dispozitivul cu un dispozitiv, acesta se va reconecta automat la dispozitiv atunci cand il scoateti din carcasa de incarcare.

Modul Twin:
A. Scoateti ambele casti din carcasa de incarcare si se vor imperechea automat. Dupa conectare, acestia intra in modul de asociere cu un prompt. LED-ul de pe casca stanga clipeste albastru si rosu alternativ, iar LED-ul de pe casca dreapta in albastru.
B. Porniti Bluetooth pe dispozitiv. Cand AUSDOM TW01 apare pe lista Bluetooth, faceti clic pe acesta pentru a va conecta.
C. Daca ati asociat anterior cele doua casti cu un dispozitiv, acestea se vor reconecta automat la dispozitiv atunci cand scoateti cele doua casti din carcasa de incarcare.

Nota: Daca cele doua casti nu reusesc sa se conecteze, incercati pasii urmatori, pe maini.
A). Tineti apasat butoanele de alimentare ale celor doua casti timp de 3 secunde pentru a opri alimentarea.
b). Apasati si mentineti apasate butoanele de alimentare ale celor doua casti timp de 15 de secunde pana cand ambele indicatoare LED se sting.
c). Apasati si tineti din nou butoanele de alimentare ale celor doua casti timp de 2 secunde pentru a porni (LED-ul clipeste albastru) sau puneti castile inapoi in carcasa de incarcare si scoateti-le si cele doua casti se vor conecta automat una cu celalalta.

Pachet inclus:
1 x AUSDOM TW01 Mini Earbuds
1 x cablu de incarcare USB
1 x Cutie de incarcare
3 x pereche de pernute pentru urechi (S / M / L /)
1 x Manual de utilizare

71FnqkeW2JL._AC_SL1500_.jpg617OQTU0TcL._AC_SL1500_.jpg61Qx%2BeT6UQL._AC_SL1500_.jpg

Arata mai mult

Specificatii

Culoare Rosu
Conectare Bluetooth
Tehnologie Fara fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 Hz-20 KHz
Diametru difuzor (mm) 8
Microfon Da
Tip utilizare 5 ore
Autonomie 15 ore cu dispozitivul de incarcare

PRODUSE SIMILARE