Descriere

Plita functioneaza prin transmiterea de unde electromagnetice direct asupra vasului, fabricat dintr-un material feros, care astfel se incalzeste rapid, pentru prepararea usoara a mancarurilor. Este cea mai puternica metoda de incalzire, fiind de asemenea instanta.    

Perfecta pentru folosirea zilnica plita cu inductie Akyta este solutia ideala pentu  a face gatitul mult mai placut. Datorita dimensiunilor reduse si a functiilor inteligente, gatitul devine o adevarata placere!

     Este construita  din materiale de inalta calitate, suprafata de gatit fiind realizata din sticla neagra, perfect neteda, ce permite stergerea foarte usoara a lichidelor sau alimentelor.

Cele doua arzatoare prezente permit pregatirea concomitenta a mai multor feluri de mancare.

     Profita de noua tehnologie  pentru a economisi cu pana la 50% energie si timp !

 

AVANTAJE:

  • Nu se pierde caldura – In cazul plitelor cu inductie, transferul de caldura se face direct de la sursa electromagnetica la materialul feros din care este facut vasul. In cazul cuptoarelor cu gaz sau a altor tipuri de cuptoare electrice, energia este intai transformata in caldura, care apoi este directionata inspre vas. Astfel, o mare parte din temperatura (pana la 60%) se pierde inainte de a fi folosita.
  • Se curata usor – Suprafata de sticla a plitei beneficiaza de o intretinere minima. Aceasta se curata foarte usor, cu ajutorul unei carpe sau a unei lavete umede.
  • Design placut – Sticla neagra a plitei cu inductie are un aspect elegant, facandu-se usor de remarcat fata de alte electrocasnice.
  • Usor de utilizat si de transportat- avand in vedere dimensiunile reduse 
  • Compacta si durabila, ideala pentru uz casnic
  • Multifunctionala- sunt prezente mai multe trepte de putere
  • Prepararea a doua feluri de mancare concomitent- prinutilizarea celor doua suprafete de gatit

 

   UTILIZARE:

- Casnica

  CONTINUT CUTIE:

- Cablu alimentare 1.5 m

- Plita

- Manual de utilizare

 

IMPORTANT:

- Nu folositi aparatul in zone umede!

- Nu lasati copiii in apropierea aparatului

Arata mai mult

Specificatii

Tip plita Cu inductie
Tip plita Electrica
Numar arzatoare 2

PRODUSE SIMILARE