Ceas Smartwatch IMILAB W12 47 mm, 30 zile, pulsoximetru, monitorizare

Imilab smartwatch W12 este un ceas inteligent, cu un design deosebit de atractiv, ce permite utilizarea a nenumarate functii de monitorizare, a somnului, a exercitiilor fizice, sau parametrilor de sanatate si de urmarire a mesajelor si telefoanelor primite. 

Durabilitate si eleganta. Ceasul are display de 47 de mm, din sticla, carcasa dinaliaj cu zinc si curea de silicon, placuta la atingere.

Oferta pentru EL si oferta pentru EA.

Rezistenta. Avand o rezistenta mare impotriva socurilor si a zgarieturilor, data de tratamentele si materialele folosite la confectionare, ceasul poate fi purtat la mana in permanenta, atat la birou cat si in timpul liber, in salile de sport sau in drumetii.

Design la moda. Smartwatch-ul Imilab W12 se asorteaza perfect cu celelalte elemente aflate in proprietatea ta si iti exprima stilul personalizat. Fata ceasului se poate modifica in functie de preferintele tale ori de cate ori iti doresti.

Pulsoximetru. Functie de monitorizare a nivelului saturatiei de oxigen din sange. O functie ideala in zilele noastra. In cazul in care nivelul de saturatie a oxigenului scade sub 95% va rugam sa luati legatura cu un medic.

Istoric monitorizare. Datele monitorizarii pot fi afisate conform unui istoric pentru a observa fluctuatiile si a lua masurile care se impun.

Incarcare rapida cu cablu magnetic. Ceasul se poate incarca folosind cablul magnetic. Avand o baterie reincarcabila de 330 mah, functionarea indelungata a ceasului este asigurata. O incarcare 100% permite o functionarea a ceasului in stand-by de pana la 30 de zile si functionare zilnica obisnuita de pana la 14 zile.

Confort maxim. Spatele ceasului este pregatit cu mare atentie pentru a fi confortabil si placut la atingere..

Personalizare. Iti poti crea propria versione de fata a ceasului pe care o poti modifica de cate ori doresti. Fii creativ!

PRODUSE SIMILARE