Descriere

Card de memorie SanDisk Micro SD, 256GB, UHS-I U3, Class 10 + Adaptor SD

 

 

Performanta si descarcari mai rapide

 

Avand o viteza de citire de pana la 190 MB/s, aceast card dezlantuie potentialul complet de fotografiere.

 
Capacitate pentru fotografii si filme de inalta rezolutie


Cu capacitati de pana la 256 GB, SanDisk Extreme Micro SD ofera spatiu suficient pentru  a memora mii de fotografii de inalta rezolutie. Cardul poate gazdui formate de imagine de mare volum, cum ar fi RAW si JPEG, fara a ramane fara spatiu cat si pentru filmele Full HD.

   
Inregistrari video UltraHD perfecte

 

Cu clasa 10 si UHS Speed Class 3 (U3)  ratinguri pentru inregistrarile video, veti fi pregatit pentru a captura imagini 4K Ultra HD si completa 1080p, care necesita mai multa performanta  fata de  cardurile obisnuiti.

Design durabil

 

Proiectat si testat pentru a rezista celor mai dure conditii, capacitatile de cardurilor 16 - 128 GB sunt rezistent la apa, socuri, si raze X.

ATENTIE

Nu toate dispozitivele acceptă formate de carduri de memorie microSDXC. Consultați producătorul dispozitivului pentru mai multe detalii.

 

1. Pentru 64GB-400GB: Viteze de citire de până la 190MB / s, concepute cu tehnologie proprietară pentru a atinge viteze mai mari decât UHS-I 130MB / s, necesită dispozitive compatibile capabile să atingă astfel de viteze. Viteze de scriere de până la 90 MB / s. Pentru 32 GB: viteze de citire de până la 100 MB / s; viteze de scriere de până la 90 MB / s. Pe baza testelor interne;performanța poate fi mai mică în funcție de interfața dispozitivului gazdă, de condițiile de utilizare și de alți factori. 1MB = 1.000.000 octeți. Capacitatea efectivă a utilizatorilor este mai mică.

 

2. Este necesar un dispozitiv compatibil. Suporturile Full HD (1920x1080) și 4K UHD (3840 x 2160) pot varia în funcție de dispozitivul gazdă, de atributele de fișier și de alți factori. Vezi www.sandisk.com/HD

 

3. Descărcați și instalați necesar. Consultați www.sandisk.com/memoryzone.

 

4. Clasa de viteză UHS 3 (U3) desemnează o opțiune de performanță concepută pentru a susține înregistrarea video în timp real cu dispozitive gazdă cu funcții UHS. Viteza video de 30 de grade (V30), viteză susținută de captare video de 30MB / s, desemnează o opțiune de performanță proiectată pentru a susține înregistrarea video în timp real cu dispozitive gazdă compatibile cu UHS. Consultați www.sdcard.org/consumers/speed.

 

Arata mai mult

Specificatii

Capacitate 256 GB
Tip card de memorie microSDXC
Clasa de viteza 10
Rata de transfer la citire (MB/s) 190
Rata de transfer la scriere (MB/s) 130

PRODUSE SIMILARE