Descriere

Fujinon XF16-55 f/2.8 R LM WR

  • Multipremiatul obiectiv Fujinon XF16-55 f/2.8 R LM WR destinat aparatelor foto digitale Fujifilm seria X (premiul EISA 2015-2016 si premiul TIPA Awards 2015), este un obiectiv cu zoom, rezistent la apa si umezeala, cu diafragma constanta de 2.8 pe intreaga plaja focala. XF16-55mm ofera imagini foarte clare pe tot intervalul de zoom, chiar si atunci cand diafragma este larg deschisa. Distanta focala de 16-55 mm(24-88 mm in format 35 mm) il recomanda pentru utilizarea de zi cu zi. Designul optic performant corecteaza aberatiile cormatice pentru a obtine imagini foarte clare. XF 16-55 este actionat de un motor liniar care va permite sa focalizati rapid si silentios. Tehnologia LMO (Lens Modulation Optimiser) impinge performanta obiectivului inspre nivele si mai ridicate ale performantei, prin corectarea difractiei astfel incat sa se creeze un efect de imagine tridimensionala.
  • Proiectat optic pentru a extrage calitatea maxima a imaginii ca un obiectiv cu zoom standard
  • Pentru a obtine cea mai buna calitate a imaginii in clasa, obiectivul cu zoom rapid, cu o deschidere constanta de F2.8, este format din 17 elemente in 12 grupe. Aceasta include trei elemente de lentila asferica pentru a controla aberatiile si distorsiunile sferice si trei elemente de lentile din sticla ED pentru a reduce aberatiile cromatice laterale si aberatiile cromatice axiale (teleobiectiv), obtinand astfel claritate de la margini la margini pe intregul interval de zoom .
  • Autofocalizare rapida si silentioasa datorita motorului liniar
  • Prin reducerea greutatii lentilei de focalizare si montarea motorului Twin Linear, este posibila o AF rapida si silentioasa. Cea mai rapida viteza a focalizarii de 0,06 secunde aduce confort fotografiilor cand combinati acest obiectiv cu un corp de camera din seria X  care ofera AF de detectare a fazelor. Impreuna cu sunetul de declansare aproape silentios, fotografiile pot fi luate neobservate in locatii linistite.
Arata mai mult

Specificatii

Culoare Negru
Utilizare Peisaj
Tip obiectiv Wide Zoom
Tip focalizare Auto focus
Diafragma maxima f/2.8

PRODUSE SIMILARE