Descriere

Obiectiv aparat foto Sony 20-70mm F4 G

Caracteristici Cheie

 • Format Full-Frame f/4 până la f/22
 • Zoom Standard Ultra-Larg
 • Sistem de Focalizare Internă Rapidă Suportă Controlul Micro-Step al Diafragmei Acoperiri cu Fluor
 • Diafragmă Rotundă cu 9 Lamele
 • Construcție Rezistentă la Praf și Umiditate

Un obiectiv zoom standard revoluționar pentru utilizare de zi cu zi, ultra-largul Sony FE 20-70mm f/4 G acoperă o gamă populară și versatilă de distanțe focale într-o formă compactă și ușoară. Proiectat pentru a se potrivi noilor tendințe în stilurile de fotografiere populare printre vloggeri și creatori de conținut, acest zoom ultra-larg până la portret oferă o claritate excelentă de la margine la margine și o calitate excepțională a imaginii pentru toate nevoile dvs. fotografice. Cu un câmp de vedere extins potrivit pentru selfie-uri, peisaje, orașe și alte aplicații cu unghi larg, acest obiectiv oferă, de asemenea, o performanță rapidă, precisă și liniștită a autofocalizării, precum și o performanță excelentă la fotografierea la apropiere la toate distanțele focale.

Calitatea Imaginii cu Obiectiv G Lens

Proiectat pentru creatorii vizuali exigenți, acest zoom ultra-larg nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea imaginii, performanța autofocalizării sau funcționalitatea pentru film.

Proiectat pentru utilizare cu aparate foto mirrorless Sony cu montură E cu cadru complet, diafragma maximă constantă f/4 a obiectivului menține o iluminare constantă pe întreaga plajă de zoom.

Dispune de o combinație de trei elemente ED, două elemente AA, un element asferic ED și un element asferic standard pentru a elimina eficient aberațiile cromatice și sferice, oferind în același timp o claritate excelentă de la margine la margine și fidelitate a culorii.

Diafragma rotundă cu 9 lamele oferă un efect de fundal (bokeh) profund și moale.

Performanță Avansată a Autofocalizării și Capabilități Video

Oferind un set îmbunătățit de funcții pentru fotografia statică și videografia, obiectivul FE 20-70mm f/4 G livrează o performanță rapidă a autofocalizării, o urmărire îmbunătățită și o serie de caracteristici special concepute pentru videografi.

 • Două motoare XD (extrem de dinamice) lineare furnizează o performanță liniștită, silențioasă și precisă a autofocalizării, precum și o performanță îmbunătățită a urmăririi pentru fotografii și videoclipuri.

 • Sistemul de focalizare internă menține lungimea totală a obiectivului și nu rotește cilindrul obiectivului în timpul focalizării, îmbunătățind utilizarea filtrelor polarizante circulare și a filtrelor ND variabile.

 • Designul optic actualizat elimină eficient respirația focalizării, schimbarea focalizării și schimbarea axială pentru a preveni mișcările nedorite și variațiile unghiului de vedere în timpul înregistrării filmelor.
 • Inelul diafragmei are un comutator On/Off pentru clicuri și un comutator de blocare a irisului pentru a preveni mișcarea accidentală a inelului diafragmei între setările f/4 și f/22.
 • Optimizat pentru filmare, obiectivul suportă stabilizarea imaginii în mod activ și controlul micro-step al diafragmei pentru capturarea video lină și fără sudură.
 • Două butoane programabile pentru blocarea focalizării și un comutator pentru modul de focalizare pentru un control intuitiv al focalizării.
 • Distanța minimă de focalizare de 9,8" cu o performanță excelentă la fotografierea la apropiere la toate distanțele focale.
Arata mai mult

PRODUSE SIMILARE