Descriere

Obiectiv Sony FE 24-70mm f/2.8 GM II

5/5

Caracteristici Cheie:

 • Full-Frame | f/2.8 până la f/22
 • Zoom Standard Rapid 22% Mai Ușor, 18% Mai Mic Decât Modelul Anterior
 • Patru Motoare AF XD Lineare, Focalizare Flotantă Comutatoare pentru Decuplarea și Blocarea Diafragmei
 • Comutator pentru Rezistența la Rotire a Zoom-ului
 • Elemente XA și Super ED
 • Acoperire Nano AR II și Acoperire cu Fluor Construcție Rezistentă la Praf și Umiditate

 • Diafragmă Rotundă cu 11 Lamelle

O abordare îmbunătățită a zoomului rapid standard, obiectivul Sony FE 24-70mm f/2.8 GM II nu este doar mai mic și mai ușor decât generația anterioară, ci oferă și o serie de îmbunătățiri optice, de focalizare și de manipulare, adaptate atât aplicațiilor foto, cât și celor video, ceea ce îl face cel mai complet zoom G Master până în prezent.

Dimensiuni Reduse, Versatilitate Mare

O abordare îmbunătățită a zoomului rapid standard, obiectivul Sony FE 24-70mm f/2.8 GM II nu este doar mai mic și mai ușor decât generația anterioară, ci oferă și o serie de îmbunătățiri optice, de focalizare și de manipulare, adaptate atât aplicațiilor foto, cât și celor video, ceea ce îl face cel mai complet zoom G Master până în prezent.

Calitatea Imaginii G Master SO247028GM2

Proiectat pentru a concura cu obiectivele prime, optica acestui zoom a fost revizuită pentru a oferi o rezoluție, claritate și calitate a efectului de fundal (bokeh) îmbunătățite.

 • Diafragma luminoasă constantă f/2.8 permite utilizatorilor să captureze imagini în condiții de iluminare redusă și cu o adâncime de câmp redusă.
 • Două elemente ED (de dispersie redusă) și două elemente Super ED suprimă eficient aberațiile cromatice și colorarea marginală pentru o claritate și o fidelitate a culorilor sporite.
 • Cinci elemente asferice, inclusiv două elemente asferice extreme (XA), minimizează aberațiile sferice, distorsiunile și reduc, de asemenea, efectul de fundal ("onion ring") la bokeh.
 • Acoperirea Nano AR II controlează efectul de flare și ghosting, cu suport dintr-un nou design optic care reduce reflexiile interne.
 • O diafragmă cu 11 lamele ajută la crearea unui bokeh neted și circular la toate setările de diafragmă.

Focalizare Mai Rapidă și Mecanism de Focalizare Flotant

O performanță de focalizare mai rapidă, îmbunătățiri în fotografierea de aproape și control sporit sunt toate beneficiile sistemului de focalizare redesenat.

Patru motoare XD (extreme dynamic) contribuie semnificativ la îmbunătățirea performanței de focalizare, în comparație cu sistemul DDSSM al predecesorului, inclusiv autofocalizare mai rapidă, mai silențioasă și mai precisă, ideală atât pentru fotografii, cât și pentru înregistrări video.

O autofocalizare mai rapidă înseamnă o focalizare îmbunătățită atunci când lucrați cu subiecți în mișcare rapidă; suportul este disponibil pentru fotografiere la o viteză de până la 30 de cadre pe secundă, focalizarea automată completă este menținută chiar și atunci când diafragma este închisă, iar urmărirea focalizării este posibilă chiar și atunci când se schimbă poziția zoom-ului.

Mecanismul de focalizare flotant ajută la menținerea calității imaginii pe întreaga plajă de focalizare, ceea ce este deosebit de important având în vedere performanța impresionantă de fotografiere de aproape a acestui obiectiv: distanța minimă de focalizare de 8,3" la 24mm sau 11,8" la 70mm și o magnificare maximă de 0,32x la poziția de 70mm.

Designul de focalizare internă promovează o performanță de focalizare mai rapidă și mai responsivă și menține, de asemenea, lungimea totală a obiectivului în timpul funcționării.

Control Îmbunătățit și Capabilități Video

Așa cum designul camerelor a evoluat pentru a atrage atât fotografi, cât și videografi, acest obiectiv a fost, de asemenea, actualizat cu o serie de caracteristici care să răspundă în mod specific nevoilor videografilor.

Mișcarea respirației focalizării, schimbarea focalizării și deplasarea axială în timpul zoom-ului au fost toate minimizate pentru a preveni mișcările nedorite și variațiile unghiului de vedere, pentru o precizie mai mare a compoziției în timpul înregistrării.

Suportă funcția de Compensare a Respirației la anumite camere din linia cinematografică și Alpha.

Motoarele XD Linear sunt, de asemenea, deosebit de silențioase pentru a permite mai bine utilizarea autofocalizării în timpul înregistrării video.

Focalizarea manuală cu Răspuns Liniar asigură un control natural și intuitiv al focalizării manuale.

Inelul de diafragmă manual poate fi declicat pentru o funcționare silențioasă, iar fluiditatea zoom-ului poate fi reglată în funcție de cuplul dorit.

Arata mai mult

PRODUSE SIMILARE